Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτι

Οι πλαστικές σακούλες τροφίμων είναι γνωστό ότι αποτελούν έναν τρόπο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας και να τα φυλάξετε.

Εμείς, ωστόσο, ψάξαμε και βρήκαμε 8 ακόμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τις πλαστικές σακούλες τροφίμων, που θα σας λύσουν τα χέρια και θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Σπάστε πάγο Δεν χρειάζεστε ούτε ένα πολύ μοντέρνο ψυγείο, ούτε παγοθραύστη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πλαστική σακούλα τροφίμων, έναν πλάστη ή ένα γουδί και ο πάγος σας είναι έτοιμος για να τον βάλετε στα κοκτέιλ σας.

Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτι                                           Δεν χρειάζεστε ούτε ένα πολύ μοντέρνο ψυγείο, ούτε παγοθραύστη.

Ζωγραφική με τα δάχτυλα Οι μικροί μπόμπιρες θα το αγαπήσουν. Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και βάλτε πάνω λίγο χρώμα σε διαφορετικά σημεία. Έπειτα βάλτε το μέσα σε μια πλαστική σακούλα και αρχίστε να ζωγραφίζετε με τα δάχτυλα.

Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτι                                                          Οι μικροί μπόμπιρες θα το αγαπήσουν.

Καταψύξτε φαγητό σε μερίδες Οι πλαστικές σακούλες είναι ιδανικές για να καταψύξετε μικρές μερίδες φαγητού. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε μετά είναι να τις αποψύξετε και να τις καταναλώσετε.

Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτι                        Οι πλαστικές σακούλες είναι ιδανικές για να καταψύξετε μικρές μερίδες

Κερδίστε χρόνο όταν έχετε… βαψίματα! Αν πρέπει να σταματήσετε το βάψιμο και να συνεχίσετε την επόμενη μέρα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το πινέλο σας σε μια πλαστική σακούλα τροφίμων και να το βάλετε στο ψυγείο. Η μπογιά δεν θα στεγνώσει και θα συνεχίσετε την επόμενη μέρα γλιτώνοντας χρόνο από το πλύσιμο.

Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτι                  Αποθηκεύσετε το πινέλο σας σε μια πλαστική σακούλα τροφίμων και να το βάλετε στο ψυγείο.

Προστατεύστε το κινητό σας τηλέφωνο Ας πούμε ότι έχετε πάει στην παραλία και θέλετε να προστατεύσετε το smartphone σας από την άμμο και τα νερά. Βάλτε το σε μια πλαστική σακούλα και κλείστε την. Η οθόνη θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμα και πάνω από τη σακούλα.

Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτι                        Η οθόνη θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμα και πάνω από τη σακούλα.

Αποφύγετε τους λεκέδες από καλλυντικά στην τσάντα σας Συχνά θα χρειαστεί να μεταφέρετε καλλυντικά όπως πχ πούδρα, μολύβια ματιών ή κραγιόν. Για να αποφύγετε να ανοίξουν και να αφήσουν παντού λεκέδες, βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες τροφίμων και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτι                     Βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες τροφίμων και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Καθαρίστε το τηλέφωνο του ντους σας Αν πιάσετε το τηλέφωνο του ντους σας να… εκτοξεύει νερό προς όλες τις κατευθύνσεις, ίσως ήρθε η ώρα να το καθαρίσετε. Βάλτε νερό και ξύδι μέσα σε μια πλαστική σακούλα τροφίμων και δέστε την γύρω από το τηλέφωνο. Αφήστε τη για 30 λεπτά, ξεπλύνετε και θα δείτε το τηλέφωνο να γυαλίζει.

Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτι                 Βάλτε νερό και ξύδι μέσα σε μια πλαστική σακούλα τροφίμων και δέστε την γύρω από το τηλέφωνο.

Αποθηκεύστε πιόνια και πούλια Αν σας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια, τότε θα γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να χαθούν τα πούλια και τα πιόνια. Βάλτε τα, λοιπόν, μέσα σε πλαστικές σακούλες και είναι σίγουρο πως την επόμενη φορά που θα θέλετε να παίξετε τάβλι, δεν θα λείπει τίποτα!

Πλαστικές Σακούλες Τροφίμων:7+1 Τρόποι για να τις Χρησιμοποιήσετε στο σπίτιΤην επόμενη φορά που θα θέλετε να παίξετε τάβλι, δεν θα λείπει τίποτα!

 

Πηγή: spirossoulis
Close