Κάτω μέρος  ψυγείου: Καθαρίστε το με μία λαδόκολλα και  βόρακα (βίντεο)

Κάτω μέρος ψυγείου: Καθαρίστε το με μία λαδόκολλα και βόρακα. Με αυτό τον τρόπο θα καθαρίσετε το κάτω μέρος από τις ηλεκτρικές συσκευές σας. Και όχι μόνο. Όλα τα δυσπρόσιτα  μέρη στο σπίτι που δυσκολεύεστε να καθαρίσετε.

Σήμερα θα δούμε ένα έξυπνο κόλπο με μία θαυματουργή σκόνη. Ένα έξυπνο κόλπο που με τον πιο εύκολο τρόπο θα σας λύσει τα χέρια για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σε ένα σπίτι.

Η σκόνη που θα χρησιμοποιήσουμε λέγεται βόρακας και για όσες γνωρίζουν, είναι μία σκόνη οικονομική, που αποτελεί μοναδικό καθαριστικό για το σπίτι και όχι μόνο. Συγκεκριμένα η youtuber Melissa Maker, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον βόρακα κι έκανε ένα βίντεο αφιέρωμα.

Το βίντεο υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

Σε αυτό το βίντεο, δείχνει πως ένα κομμάτι λαδόκολλα και λίγη από αυτή τη μαγική σκόνη, μπορούν να μας λύσουν τα χέρια σε ένα πολύ δύσκολο και ανθυγιεινό πρόβλημα του σπιτιού. Εκτός αυτού στο βίντεο θα υπάρξουν και μερικά ακόμη έξυπνα κόλπα, με την…δύναμη του βόρακα. Διαβάστε παρακάτω:

Στο βίντεο που θα δούμε παρακάτω λοιπόν η γκουρού της καθαριότητας και των έξυπνων κόλπων Melissa Maker χρησιμοποίησε τον βόρακα για να λύσει διάφορα προβλήματα καθαριότητας μέσα στο σπίτι. Η θαυματουργή αυτή σκόνη είναι πολύ οικονομική και αποτελεσματική, όταν μιλάμε για καθαριότητα και όχι μόνο μέσα στο σπίτι.

Στο βίντεο θα δούμε αποτελεσματικούς τρόπους να καθαρίζεις την λεκάνη της τουαλέτας, τα πλακάκια του μπάνιου, πως να αφαιρέσεις τους δύσκολους λεκέδες από τις κατσαρόλες σου και πως να καθαρίζεις αποτελεσματικά τον νεροχύτη της κουζίνας.

Επίσης με βόρακα θα δούμε στο παρακάτω βίντεο πως μπορούμε να χαρίσουμε μυρωδιά φρεσκάδας μέσα στο σπίτι. θα δούμε πως με βόρακα μπορούμε να δημιουργήσουμε αρωματικά σπρέι για τα καλύμματα και τα κρεβάτια μας, πως να καθαρίσουμε αποτελεσματικά τα ρούχα μας, πως μπορούμε να καθαρίσουμε τις βούρτσες μας και τα χαλιά μας.

Όμως εμείς εντυπωσιαστήκαμε με ένα έξυπνο κόλπο που αφορά την καθαριότητα στο κάτω μέρος του ψυγείου. Ως γνωστόν, το κάτω μέρος στο ψυγείο καθαρίζεται σπάνια, ενώ σχεδόν ποτέ δεν τολμάμε να κοιτάξουμε, τι περιέχει από κάτω.

Βλέπετε οι σκούπες δεν φτάνουν στην σχισμή και το ψυγείο μετακινείται πολύ δύσκολα. Ακόμη και όταν βάφουμε το σπίτι μας, προτιμούμε να καλύψουμε το ψυγείο με έναν μουσαμά, παρά να το μετακινήσουμε για να μην λερωθεί.

Εκτός από σκόνη και βρομιές που κάνουν κακό στην υγεία μας, σε πολλές περιπτώσεις το κάτω μέρος  ψυγείου, αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον για να αναπαραχθούν έντομα. Έντομα που φυσικά δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε την ύπαρξή τους έτσι ώστε να απαλλαγούμε και από αυτά.

Η Melissa Maker λοιπόν βρήκε μία μοναδική λύση γι’ αυτό το πρόβλημα.

Κάτω μέρος ψυγείου: Ο τρόπος να το καθαρίσετε

Κόβει ένα κομμάτι λαδόκολλας και τοποθετεί μία δόση από την σκόνη βόρακα. Την απλώνει  πάνω στην λαδόκολλα και την τοποθετεί κάτω από το ψυγείο. Ο βόρακας προσελκύει τα έντομα και τα θανατώνει.

Πολύ συχνά μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να αντικαθιστάτε την λαδόκολλα και την σκόνη, όμως πιστέψτε μας είναι ένα πολύ χρήσιμο και οικονομικό κόλπο για να εξουδετερώσουμε τα έντομα κάτω από το ψυγείο μας.

Γενικότερα αυτό το κόλπο θα μας λύσει τα χέρια με τα έντομα, κάτω από οποιδήποτε ηλεκτρική συσκευή και έπιπλο, που έχει μικρό κενό και δεν μας αφήνει να το καθαρίζουμε συχνά ή να βλέπουμε τι συμβαίνει από κάτω. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα έξυπνα κόλπα καθαριότητας και όχι μόνο από την Melissa Maker:   

Εσείς ; Πως καθαρίζετε το κάτω μέρος ψυγείου σας; Πείτε μας στα σχόλια αν έχετε κάποιο άλλο κόλπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close