Τα κόλπα που θα κάνουν τη ζωή με τα παιδιά ευκολότερη!

Πανεξύπνα και χρήσιμα κόλπα που θα κάνουν τη ζωη σας λιγό ποιο ευκολη!Εμείς ετοιμάζουμε ήδη το κουκλοσπίτο και επισής να σας πώ πως σώθηκα με το κόλπο για τις ξεμαλλιασμένες κούκλες!Δεν υπάρχει!

 

Ετοιμάστε ένα πορτοφόλι με χαρτάκια, καρτούλες, αυτοκόλλητα, και στυλό για να έχουν με κάτι να απασχοληθούν τα παιδιά όσο περιμένουν το φαγητό τους στα εστιατόρια, ή όταν είναι μαζί μας σε κάποια αίθουσα αναμονής,στο παιδιατρο κλπ

9

Κόψτε ένα μεγάλο αυτοκόλλητο στα δυο και κολλήστε τα δυο κομμάτια μέσα στα παπούτσια του παιδιού για να ξέρει πάντα ποιο παπούτσι πάει σε κάθε πόδι.

1

 

Εαν εχετε ξεχάσει τη θήκη της πιπίλας ή τη χάσατε ,Για να τη κρατησετε καθαρή μέσα στην τσάντα σας δεν ένα πλυμμένο πλαστικό κουτάκι για σος  θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά!

2

Εσείς πόσες ξεμαλλιασμένες κούκλες έχετε στο σπίτι σας; Εμείς πάντως πολλές! Η απόλυτη συνταγή ξεμπερδέματος για τα κουκλομαλλιά είναι δυο κουταλιές μαλακτικό για τα ρούχα μαζί με νερό μέσα σ” ένα μικρό μπουκάλι σπρέι, όπως αυτά που έχουμε για να βρέχουμε τα ρούχα στο σιδέρωμα.

3

Αν το παιδί είναι στη φάση που προσπαθεί να κόψει τις πάνες στον ύπνο, το καλύτερο κόλπο για να μη σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι στις 2 η ώρα τη νύχτα είναι να βάλετε στο κρεβάτι του ένα υποσέντονο και ένα σεντόνι, και από πάνω άλλο ένα υποσέντονο και ένα σεντόνι! Έτσι το μόνο που θα έχετε να κάνετε εκείνη τη στιγμή είναι να βγάλετε τα βρεγμένα, και μπορείτε όλοι να συνεχίσετε τον ύπνο σας!

18

Καλύψτε το κάγκελο της κούνιας με φλις ύφασμα για να αποφύγετε τα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σαγόνι, αλλά και για να μη βρίσκετε σημάδια από μικροσκοπικά δοντάκια πάνω στο ξύλο.

20

Και τέλος, κρεμάστε μια πάνινη παπουτσοθήκη στον τοίχο ή στο μέσα μέρος της πόρτας της ντουλάπας και εγκαταστήστε εκεί τις κούκλες και την τεράστια γκαρνταρόμπα τους!

10

Με ένα απλό τραπεζάκι απο αυτά του ikea φτιάξτε ένα υπέροχο κουκλοσπιτο

10-ingenious-ikea-furniture-hacks-for-your-kids-room-4

all photo via pinterest

Αναδημοσιέυση του άρθρου σε αλλά blogs  μόνο με τη γραπτή άδεια του συντακτη

Έχετε κάποιο κολπάκι που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας; Περιμένουμε να το δοκιμάσουμε εαν μας το γράψετε στα σχόλια!

Close