Το πιστολάκι δεν είναι μόνο για να στεγνώνουμε τα μαλλιά! Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε με αυτό!

Ποιός είπε οτι το πιστολάκι είναι μόνο για να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας; Όπως και πολλά άλλα αντικείμενα και αυτό έχει και πολλές άλλες χρήσιμες εφαρμογές! Μάθετε ποιές είναι.

1. Αφαιρέστε τα αυτοκόλλητα και τις ετικέτες. Έχουν μείνει υπολλείμματα από ετικέτες τιμών; Μήπως στα παιδιά σας αρέσει να κολλάνε αυτοκόλλητα παντού σε όλο το σπίτι; Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να ζεστάνετε τη κόλλα και να την αφαιρέσετε εύκολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο κόλπο για να αφαιρέσετε το κερί!

Δείτε ακόμη: Διαφορετικές χρήσεις του καφέ που ούτε καν τις φαντάζεστε!

2. Ανοίξτε τα παπούτσια σας. Μήπως αγοράσατε καινούρια  παπούτσια και σας είναι πολύ σφιχτά; Φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες, και έπειτα φορέστε τα νέα σας παπούτσια και κρατήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για 1- 2 λεπτά από πάνω τους. Παραμείνετε με τα παπούτσια μέχρι να κρυώσουν εντελώς. Αυτό το κόλπο θα ανοίξει τα παπούτσια σας στο ακριβές σωστό μέγεθος.

3. Αφαιρέστε τους λεκέδες του νερού. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα αποτυπώματα από ποτήρια σε ξύλινα έπιπλα χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι μαλλιών εφοδιασμένο με ακροφύσιο. Ξεκινήστε με χαμηλή ισχύ και σταδιακά αυξήστε την ένταση μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές.

4. Επισκευάστε ένα βαθούλωμα στο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Δείτε σε αυτό το βίντεο πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι μαλλιών για να επισκευάσετε ένα βαθούλωμα σε προφυλακτήρα αυτοκινήτου. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά η θερμότητα από το πιστολάκι μπορεί να είναι αρκετή ώστε να ανατρέψει ένα βαθούλωμα.

5. Πρόχειρο στεγνωτήριο μαλλιών. Υπάρχει λόγος που στα κομμωτήρια οι πελάτισσες κάθονται κάτω από ένα στεγνωτήριο μαλλιών. Βοηθά την τρίχα να απορροφήσει τις ενυδατικές θεραπείες. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας στεγνωτήριο μαλλιών τοποθετώντας ένα πιστολάκι μαλλιών σε ένα παπούτσι στην κορυφή ενός πάγκου. Καθίστε κάτω από το πιστολάκι και χαλαρώστε κατά τη διάρκεια της θεραπείας στο σπίτι σας.

Δείτε ακόμη: Λάθη που κάνουμε με τα μαλλιά μας και μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες

6. Προσαρμόστε την εφαρμογή των γυαλιών. Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να θερμάνετε τα άκρα των πλαστικών γυαλιών και στη συνέχεια προσεκτικά λυγίστε τα ώστε να ταιριάζουν στο πρόσωπό σας.

Απομακρύνετε την σκόνη από δυσπρόσιτα σημεία με πιστολάκι μαλλιών

7. Αφαιρέστε κηλίδες νερού. Σκουπίστε δύσκολες κηλίδες νερού σε γυαλί με ένα υγρό πανί και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να στεγνώσουν εντελώς.

8. Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου. Φυσήξτε τα κάρβουνα με το πιστολάκι, αμέσως μετά το άναμμα. Έτσι η φλόγα θα  δυναμώσει.

9. Φτιάξτε γλάσο για κέικ. Μήπως ετοιμάζεστε να φτιάξετε κέικ; Φυσήξτε λίγο ζεστό αέρα με το πιστολάκι μαλλιών μέχρι να αρχίσει να λιώνει. Το κέικ σας θα φαίνεται λες και το έχει φτιάξει επαγγελματίας!

10. Ξεπαγώστε παγωμένο φαγητό. Ξεχάσετε να βγάλετε τα κατεψυγμένα τρόφιμα να ξεπαγώσουν; Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να το ξεπαγώσετε γρήγορα.

11. Αφαιρέστε την κολλημένη τσίχλα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να προσπαθείς με τις ώρες να ξεκολλήσεις μια κολλημένη τσίχλα! Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι ώστε να κάνετε την κολλημένη τσίχλα να μαλακώσει και αφαιρέστε την εύκολα από χαλιά, ρούχα ή τα μαλλιά σας.

Δείτε ακόμη: Φυσάει με το πιστολάκι μαλλιών το κερί…Δείτε τη γίνεται μετά!Μια υπεροχή κατασκευη

12. Σιδερώστε στα γρήγορα. Βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο να σιδερώσετε; Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να σιδερώσετε ρούχα με ζεστό αέρα. Απλά κρεμάστε το ρούχο, πασπαλήστε με ζεστό νερό και κρατήστε το πιστολάκι 5 εκατοστά μακριά από το ρούχο για να ισιώσουν οι ζάρες.

13. Σκόνη. Απομακρύνετε την σκόνη από δυσπρόσιτα σημεία με πιστολάκι μαλλιών. Μπορείτε με αυτή τη μέθοδο να απομακρύνετε σκόνη από το πληκτρολόγιο, βιβλιοθήκες ή λαμπατέρ.

Πηγή: home.remedydaily.com
Close