Βάλτε ενα μωρoμάντηλο στο πλυντήριο ρούχων και δείτε τι θα γίνει!

Τα μωρoμάντηλα είναι για να καθαρίζουμε τις ευαίσθητες περιοχές των παιδιών μας, από τις ακαθαρσίες. Είναι ένα κοινό προϊόν, που όμως κανείς δε φανταζόταν ότι μπορεί να χρησιμέψει και…κάπου αλλού! Φαίνεται όμως, πως πολλές φορές, προϊόντα που κανείς δεν περίμενε έχουν πολλές άλλες χρησιμότητες, εκτός από αυτήν για την οποία κατασκευάστηκαν εξαρχής.

Φαίνεται λοιπόν πως και τα μωρoμάντηλα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία των προϊόντων. Εκτός του ότι είναι υπεύθυνα για την υγιεινή των παιδιών μας, φαίνεται πως έχουν κι ένα…ταλέντο όσων αφορά το πλύσιμο των ρούχων. Παρακάτω θα δούμε ποιο είναι αυτό το ταλέντο αλλά και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε, έτσι ώστε να πετύχουμε τον σκοπό μας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μωρoμάντηλα υπάρχουν σε όλα τα supermarkets και μάλιστα, σε πολύ χαμηλές τιμές. Οπότε, αυτόματα γίνεται μια diy επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας, που δεν σας κοστίζει πολλά χρήματα αλλά θα την λατρέψετε! Δείτε τι εννοούμε, παρακάτω:

Απορροφά από τα ρούχα σας τα χνούδια και τις τρίχες!

Αν έχεις κατοικίδιο, ξέρεις πόσο ενοχλητικό είναι να γεμίζουν τα ρούχα σου από το δικό του τρίχωμα. Μπορεί να το λατρεύεις, αλλά το τρίχωμά του έχει μικρόβια και φυσικά είναι αντιαισθητικό να φοράς ένα πεντακάθαρο κατά τα άλλα παντελόνι, αλλά γεμάτο τρίχες από τον σκύλο ή την γάτα σου. Αν λοιπόν τοποθετήσεις ένα μωρoμάντηλο στο πλυντήριο ρούχων σου, αυτό έχει την ιδιότητα να απορροφά τις τρίχες και τα χνούδια από τα ρούχα σου.

Βάλτε ενα μωρoμάντηλο στο πλυντήριο ρούχων και δείτε τι θα γίνει!

Για να καταφέρεις όμως να επιτυχείς το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδικασία, που θα στην εξηγήσουμε αναλυτικά παρακάτω:

Πρώτο βήμα:

Όσα ρούχα κι αν έχεις να πλύνεις, ο αριθμός των μωρoμάντηλων που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις, είναι μέχρι 3 στον αριθμό. Όταν ο κάδος θα περιστρέφεται τα μωρoμάντηλα θα ανακατευτούν με τα ρούχα και θα μαγνητίσουν τα χνούδια και τις τρίχες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε πλύση πρέπει να χρησιμοποιείς διαφορετικό μωρoμάντηλο.

Βάλτε ενα μωρoμάντηλο στο πλυντήριο ρούχων και δείτε τι θα γίνει!

Δεύτερο βήμα:

Τα μωρoμάντηλα πρέπει να είναι αρκετά πυκνά έτσι ώστε να μη σκίζονται μέσα στο πλυντήριο. Πρέπει να θυμάστε, ότι πριν τα τοποθετήσετε στον κάδο του πλυντηρίου πρέπει να τα έχετε κόψει σε λωρίδες.

Τρίτο βήμα:

Αν ξεμείνετε από μωρoμάντηλα, μην προσπαθήσετε να τα αντικαταστήσετε με χαρτομάντιλα ή υφασμάτινα πανιά. Τα μαντηλάκια από ύφασμα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και τα χαρτομάντιλα δεν είναι αρκετά πυκνά και εξαιτίας του νερού θα καταλήξετε να μαζεύετε κομμάτια χαρτιού από το κάδο πλυντηρίου σας.

Βάλτε ενα μωρoμάντηλο στο πλυντήριο ρούχων και δείτε τι θα γίνει!

Τέταρτο βήμα:

Η μυρωδιά των μωρoμάντηλων μπορεί να είναι όμορφη όμως δεν είναι η ιδανικότερη για τα ρούχα μας. Έτσι έχετε δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να χρησιμοποιήσετε άοσμα μωρoμάντηλα. Η δεύτερη είναι να τοποθετήσετε στο πλυντήριο σας μαλακτικό ρούχων έτσι ώστε να καταπολεμήσει τη μυρωδιά των μωρoμάντηλων.

Βάλτε ενα μωρoμάντηλο στο πλυντήριο ρούχων και δείτε τι θα γίνει!

All photos via: brightside.me

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

Close