Βάζει ένα κομμάτι κρεμμύδι στο αυτί της.Δεν θα πιστεύετε τον λόγο!

Τα κρεμμύδια είναι ένα  συστατικό που χρησιμοποιούμε σχεδόν σε κάθε  γεύμα. Αλλά ίσως δεν γνωρίζετε ότι έχουν μερικά κρυμμένα μεγάλα οφέλη για την υγεία και όχι μόνο όταν πρόκειται για τη διατροφή!

 

1. Καψίματα

κρεμμύδι

Απλά κόψτε ένα κρεμμύδι στη μέση και κρατήστε το πάνω στο έγκαυμα έως ότου ο πόνος περάσει. Οι χυμοί του ενεργούν ως άμεσο παυσίπονο και οι φυσικές αντισηπτικές ιδιότητες του κρεμμυδιού μπορεί να αποτρέψουν το σημάδι και να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης.

2. Τσιμπήματα Εντόμων

κρεμμύδι

Η εφαρμογή του κρεμμυδιού σε ένα δάγκωμα εντόμου θα βοηθήσει να βγει το δηλητήριο και να μειωθεί ο πόνος και το πρήξιμο.

3. Πόνος στο αυτί

κρεμμύδι

Τοποθετήστε τον πυρήνα ενός κρεμμυδιού στην κοιλότητα του αυτιού κατά τη διάρκεια της νύχτας.Θα μαλακώσει τη συσσώρευση κεριού και θα σας ανακουφίσει από τον πόνο. ( Λειτουργεί πραγματικά! )

4. Πυρετός

κρεμμύδι

Πυρετός; Τοποθετήστε φέτες κρεμμυδιού στις κάλτσες σας ενώ κοιμάστε! Όσο παράξενο και αν ακούγεται, συμβάλει στην μείωση του πυρετού κατά τη διάρκεια της νύχτας .
5. Πρόληψη ιών

κρεμμύδι

Τα κρεμμύδια απορροφούν τα βακτήρια, έτσι αφήνοντας κομμένα κρεμμύδια γύρω από το σπίτι,βοηθούν στην πρόληψη της γρίπης και άλλων ασθενειών από μεταδοτικούς ιούς.

boredomtherapy

Δείτε εδω και άλλες χρήσεις του κρεμμυδιού που θα σας εκπλήξουν

Close