Βάζει ένα μανταλάκι στα διάφορα μέρη του αυτιού και ο πόνος εξαφανίζεται!

Η προέλευση της ρεφλεξολογίας του αυτιού μπορεί να αναχθεί στις δημοφιλείς αρχαίες κινέζικες μεθοδολογίες βελονισμού, ή ακόμη και νωρίτερα, στις αιγυπτιακές πρακτικές.

Ακόμα κι αν μπορεί να είστε λίγο διστακτικοί όταν ακούτε οτι ο βελονισμός με μανταλάκι ανακουφίζει αποτελεσματικά το πόνο σε διάφορα μέρη του σώματος, πραγματικά αυτό λειτουργεί. Αυτή η οικονομική σπιτική θεραπεία έχει πραγματική επιτυχία λόγω της αποτελεσματικότητάς της.

 

Δηλαδή, τα αυτιά μας είναι το κέντρο πολλών σημείων πίεσης των οποίων οι απολήξεις των νεύρων  έχουν άμεση σχέση με το κεντρικό νευρικό μας σύστημα. Ως εκ τούτου, η χρήση των μανταλακίων σε διαφορετικά σημεία των αυτιών προσφέρει μεγάλη ανακούφιση.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η αποτελεσματικότητα αυτού του τεχνάσματος βελονισμού ποικίλλει μεταξύ των ανθρώπων

Αυτά είναι τα μερικά πιο σημαντικά σημεία του αυτιού που καταπραΰνουν αποτελεσματικά τον πόνο:

– Για να βοηθήσετε την πέψη και για να καταπραΰνετε ήσσονος σημασίας ζητήματα στομαχικών διαταραχών, θα πρέπει να τοποθετήσετε το μανταλάκι στο πάνω και στο κάτω τμήμα του αυτιού, ακριβώς πάνω από το λοβό του αυτιού.

 

-Για να απαλύνετε τον πόνο στις αρθρώσεις, θα πρέπει να τοποθετήσετε το μανταλάκι στο επάνω μεσαίο τμήμα του αυτιού.

-Για ανακούφιση από τον πόνο στους ώμους και την πλάτη, τοποθετήστε το μανταλάκι στο υψηλότερο μέρος του αυτιού σας.

Η προέλευση της ρεφλεξολογίας του αυτιού μπορεί να αναχθεί στις δημοφιλείς αρχαίες κινέζικες μεθοδολογίες βελονισμού, ή ακόμη και νωρίτερα, στις αιγυπτιακές πρακτικές.

-Για να βοηθήσει με φυσικό τρόπο την εκκαθάριση της ρινικής κοιλότητας και τη θεραπεία των προβλημάτων του λαιμού, βάλτε τον μανταλάκι στη κάτω-μεσαία περιοχή.

– Θα πρέπει να τοποθετήσετε το μανταλάκι στο λοβό του αυτιού για να ανακουφίσετε τα θέματα έντασης, τους πονοκεφάλους, ή τα θέματα με τη καρδιά. Ωστόσο, σημειώστε ότι, σε περίπτωση σοβαρού ή σταθερού πόνου στο στήθος, σίγουρα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

-Για να ανακουφίσετε τη δυσφορία ήπιων οργάνων, τοποθετήστε το μανταλάκι ακριβώς κάτω από το πάνω μέρος του αυτιού. Ωστόσο, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων ή δυσφορίας.

 

Το μανταλάκι δεν θα πρέπει να μένει πάνω από μερικά λεπτά, αλλά θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αρκετές φορές την ημέρα, όποτε χρειάζεται. Ακόμα κι αν αυτό το τέχνασμα μπορεί αρχικά να ακούγεται παράξενο και να προκαλεί δυσπιστία, θα το χρησιμοποιείτε σίγουρα συχνά μόλις αισθανθείτε τα εκπληκτικά οφέλη του!

Πηγή: goodmorningcenter.com
Close