Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Όλη η αλήθεια για την διατροφή και την 12μηνη φυλάκιση

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε και είπε την δική του άποψη.

Στα δικαστήρια βρίσκονται η και ο Θοδωρής Μαραντίνης με αφορμή την διατροφή των παιδιών τους, την οποία σύμφωνα με την παρουσιάστρια ο τραγουδιστής δεν πληρώνει.

Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι στο δικαστήριο μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίοι σχολιάστηκαν από το πρωινό του ANT1.

Δείτε ακόμη Ιωάννα Τούνη: To υπερηχογράφημα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πλευρό της

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο θέατρο με τον πατέρα της! (εικόνα)

 

Ο δικηγόρος του Θοδωρής Μαραντίνη, ανέφερε ότι: «Πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας για αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορoνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε γενέθλια και οι γιοι του πήραν την πιο ιδιαίτερη τούρτα! (εικόνα)

 

Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κυρία Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά, είτε λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αυτή τη στιγμή, πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια, ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Τι υποστήριξε ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη, είπε: «Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους.

Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά»!

Close