Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου- Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Σοφία Βόσσου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στη νέα του σύντροφο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ερωτευμένος με μία πολύ γλυκιά κοπέλα και πρόσφατα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, αυτή δεν είναι άλλη από την Έλενα Μαστραγγελλή, η οποία έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αρκετές κοινές φωτογραφίες τους. Οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους και ζουν μαζί στο σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά.

Η ίδια ζει χρόνια στο Αιγάλεω, ενώ έχει μία κόρη. Να αναφερθεί πως όταν ο Μικρούτσικος νοσηλεύτηκε τον Ιανουάριο, ήταν εκείνη που κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου- Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου- Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου- Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου- Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου- Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου- Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Close