Αγνώριστος  ο Γιώργος Τσάκας από το Big Brother 1 – Τι κάνει σήμερα

Αγνώριστος  ο Γιώργος Τσάκας είκοσι χρόνια μετά

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο Big Brother όπου ο μεγάλος νικητής ήταν ο Γιώργος Τσάκας. Πού είναι όμως και τι κάνει σήμερα;

Ο Τσάκας υπήρξε ο πιο αγαπητός παίκτης ριάλιτι στις αρχές του 2000. Tην παραμονή πρωτοχρονιάς του 2001 όλη η Ελλάδα είχε καθηλωθεί στους δέκτες της να δει τον μεγάλο τελικό του reality Big Brother.

Οι δυο φίλοι, ο Τσάκας και ο Πρόδρομος έμειναν τελευταίοι στο σπίτι με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο.

Δείτε επίσης : Άκης Παυλόπουλος: Έγινε πατέρας ξανά!

Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσάκας (κατά κόσμον Γιώργος Τριανταφυλλίδης).

Ο τελικός του reality χάρισε τότε στον Αnt1 τηλεθέαση που ξεπέρασε το 80%. Τα χρήματα δεν του έμειναν καθώς ξεχρέωσε χρέη που είχε ενώ χώρισε από την πρώτη του γυναίκα Άνια. Mε την Άνια απέκτησαν ένα γιο τον Δημήτρη.

Ο ίδιος πίστεψε πως η δημοσιότητα του έκανε κακό… Η γνωριμία με την δεύτερη σύζυγό του Χριστίνα τον βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του και να ξεκινήσει διάφορες αγροτικές δουλειές στη Νικομήδεια.

Δείτε επίσης : Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία- Σαν καρτ ποστάλ! (εικόνα)

Εδώ και αρκετά χρόνια όμως ο Τσάκας έφυγε με την δεύτερη σύζυγό του Χριστίνα για τη Γερμανία. Έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη σύμφωνα με το athensmagazine.gr .

Πως είναι όμως σήμερα ο Γιώργος Τσάκας;

Αγνώριστος ο Γιώργος Τσάκας από το Big Brother 1 – Τι κάνει σήμερα

Close