Αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ έκανε ο ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη

Αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ έκανε ο ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη

Ως γνωστόν, ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο για να είναι ο παρουσιαστής του «Μεγάλου Αδελφού 2», αλλά φαγώθηκε στη γωνία ή -καλύτερα- στο παρά πέντε, όπως λέει ο ίδιος, από υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, με αστείες δικαιολογίες, του τύπου ότι ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από τον σταθμό τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, λοιπόν, δημοσίευσε μετά την ανακοίνωση μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τα οποία εμφανίστηκε ενοχλημένος για όλο αυτό που συνέβη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε:

“Τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΪ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση” ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε ακόμη Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες: Μετά τον Φιλιππίδη και άλλοι τρεις πασίγνωστοι ηθοποιοί στο στόχαστρο

Ποια ήταν όμως η κίνηση που ανέφερε αλλά δεν ανακοίνωσε; Σύμφωνα με την εφημερίδα Οn Time η διοίκηση του ΣΚΑΪ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού του απέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα η αγωγή είναι στο ύψος του 1εκ. ευρώ

Τα συμβόλαια τελικά δεν λένε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση! Η συνέχεια στα δικαστήρια».

Από την πλευρά της η Ναταλί Κάκκαβα, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Σκάι, έγραψε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα παρέα με τον σύζυγό της:

«Ζευγάρι στη ζωή… Τώρα ζευγάρι και στην παρουσίαση του αγαπημένου μας “Big Brother”. Μια πρόκληση για εμάς, που ευχόμαστε να αγκαλιάσετε, αλλά και μια υπόσχεση ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να περάσετε καλά μαζί μας μέσα από τη συχνότητα του Σκάι.

Εχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης μέσα από την καθημερινή μας επαφή και σας νιώθω όλους τη δικιά μου μεγάλη παρέα. Δεν ξέρετε, λοιπόν, πόση χαρά νιώθω που ήδη μας στέλνετε τόσα μηνύματα αγάπης… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και πάμε να πούμε όλοι μαζί “hello, Big Brother”…» ανέφερε η παρουσιάστρια. Η συνέχεια στο «σίριαλ» αναμένεται με κομμένη την ανάσα.

 

Close