Αιμιλία Υψηλάντη: Ραγίζει καρδιές μετά την απώλεια της κόρης της

Η Αιμιλία Υψηλάντη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απώλεια της κόρης της και “ράγισε καρδιές”.

Αιμιλία Υψηλάντη: Ραγίζει καρδιές μετά την απώλεια της κόρης της

Δείτε ακόμα: Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Ο γιος τους μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος

Όσα είπε η Αιμιλία Υψηλάντη:

«Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Μετά την απώλεια της κόρης μου, συνέχισα να παίζω, γιατί αν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα. Το θέατρο είναι για μένα σανίδα σωτηρίας. Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί.

Οφείλω στην κόρη μου να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια δεν απαλύνει κανέναν πόνο και καμία στεναχώρια, όμως, είναι ένα γερό κράτημα για να μπορέσει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι, αν μπορούμε», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη για την απώλεια της κόρης της.

Η Αιμιλία Υψηλάντη είπε στη συνέχεια: «Οι ανεργίες που έχω περάσει στη δουλειά είναι πάρα πολλές. Καθόμουν σπίτι και περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, δέχθηκα πόλεμο. Τους πείραζε που ξεχώριζα στις ταινίες. Δεν έχω φίλιες με άτομα του χώρου. Θαυμάζω αυτούς που έχουν έναν φίλο από την παιδική τους ηλικία».

Δείτε ακόμα: Στέλιος Ρόκκος: Το σπίτι του στη Λήμνο είναι παραμυθένιο  Ένα υπέροχο σπίτι δίπλα στη θάλασσα όπου κυριαρχεί παντού το ξύλο

Αιμιλία Υψηλάντη: Ραγίζει καρδιές μετά την απώλεια της κόρης της

Κλείνοντας, η Αιμιλία Υψηλάντη ανέφερε: «Η ομορφιά δημιουργεί προβλήματα, όπως τη ζήλια. Δεν με άφησε ποτέ κανένας άνδρας, εγώ τους άφησα. Η δημόσια έκθεση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Close