Αλέκος Συσσοβίτης : Ένα βήμα από τον θάνατο ο ηθοποιός   – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Ο Αλέκος Συσσοβίτης εξομολογήθηκε πως έφτασε ένα βήμα πριν  τον θάνατο. Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει .

Η Μαρία Μπακοδήμου υποδέχτηκε στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ τον Αλέκο Συσσοβίτη. Ο ηθοποιός  συμμετέχει στη σειρά ΣτΟργή του ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τη βιωματική  σε σχέση με την κρίση πανικού που πέρασε στο παρελθόν. «Έχω πάθει μια φορά πραγματικά κρίση πανικού. Ναι, έχω πάθει και πραγματικά ήταν η μόνη στιγμή στη ζωή μου που δεν είχα κανέναν έλεγχο», άρχισε να λέει ο Συσσοβίτης. Προσέθεσε μάλιστα ότι εκείνη τη φορά νόμιζε ότι θα χάσει τη ζωή του

Δείτε επίσης : Πάνος Καμμένος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πρώην υπουργός Άμυνας

Έλεγα ότι τώρα, μα τώρα, θα πεθάνω. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά ήταν τέτοιος ο τρόμος που δεν μπορούσα ελέγξω τα μέσα μου. Ενώ ήμουν νοήμων και είχα τη λογική μου, δεν μπορούσε η λογική να επιβάλλει αυτό το συναίσθημα το οποίο και είχε κατακλύσει τον οργανισμό μου» είπε

«Ήταν μικρής κλίμακας αλλά το θυμάμαι σαν τώρα». Αναλυτικότερα  ο ηθοποιός ανέφερε: «Το άφησα να περάσει. Θα ήταν μια περίοδος που κάτι σημαντικό θα συνέβαινε στη ζωή μου και δεν μπορούσα να το κατανοήσω. Γιατί αυτά ουσιαστικά πηγάζουν από το υποσυνείδητο οπότε για κάποιο λόγο ο οργανισμός σε πληροφορεί για κάτι που έρχεται». Επεσήμανε μάλιστα πως «Έμεινα μέσα στον χρόνο και το άφησα και ξεφούσκωσε. Δεν έκανα ποτέ ψυχανάλυση».

Δείτε επίσης : Φαίη Σκορδά : Η εκδρομή στην Ρώμη και η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

 

Close