Άλλος άνθρωπος: Η Δήμητρα Λιάνη πήγε να κοινωνήσει και είναι αγνώριστη

Μετά από το τελευταίο βίντεο που την είδαμε στην καραντίνα να βάφει τα μαλλιά της, δεν την είχαμε δει ποτέ σε κάποια δημόσια εμφάνιση της.

Αυτή τη φορά βγηκε, και πήγε εκκλησία για να κοινωνήσει, και ήταν πραγματικά αγνώριστη.

Μια όμορφη και ώριμη γυναίκα, με ανανεωμένο στυλ και καινούργια μαλλιά που της πάνε πολύ.

Ο πάτερ Τιμόθεος ανακοίνωσε ο ίδιος την παρουσία της κυρίας Λιάνη μέσω μιας δημοσίευσης στο Facebook, όπου και μετέφερε τη γνώμη της για την πίστη στο Θεό.

Η ανάρτηση του Πατέρα Τιμόθεου για την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου

«Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, ” Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς” ήταν η απάντησή της. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.»

Άλλος άνθρωπος: Η Δήμητρα Λιάνη πήγε να κοινωνήσει και είναι αγνώριστη Άλλος άνθρωπος: Η Δήμητρα Λιάνη πήγε να κοινωνήσει και είναι αγνώριστη Άλλος άνθρωπος: Η Δήμητρα Λιάνη πήγε να κοινωνήσει και είναι αγνώριστη Άλλος άνθρωπος: Η Δήμητρα Λιάνη πήγε να κοινωνήσει και είναι αγνώριστη

Close