Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο 27χρονος σύντροφός της από τη Μέση Ανατολή

Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, χωρίς να αποκαλύψει τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Μάλιστα είχε παραδεχτεί πως είναι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν είναι του χώρου, και πως έγινε πολύ ξαφνικά.

Αυτή τη φορά όμως έγινε γνωστός ο άνδρας που ερωτεύθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, και μάλιστα δεν είναι Έλληνας. Πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό 27χρονο άνδρα από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και έχει δικό του μαγαζί στο Μπουρνάζι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Δείτε επίσης Ζαγοράκης-Λίλη:Διακοπές στη Μύκονο με τα παιδιά τους – Η 14χρονη κόρη τους είναι πανύψηλη! (εικόνες)

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο 27χρονος σύντροφός της από τη Μέση Ανατολή

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει σε διπλανό νυχτερινό μαγαζί, στο Μπουρνάζι, σε live του Άγγελου Διονυσίου.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο νεαρός συνοδός της πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ με φιλική παρέα. ΑΝ και ήταν διακριτικοί μεταξύ τους, φαινόταν πως του συνδέει κάτι παραπάνω, ειδικά όταν έφυγαν μαζί από το μαγαζί χέρι χέρι.

Η Αγγελική Ηλιάδη έλαμπε από ευτυχία δίπλα του και όταν της έδωσαν το μικρόφωνο, ρώτησε το κοινό ποιο τραγούδι θέλει, ξεκινώντας τελικά με το παλιό σουξέ της «Τη μοναξιά φοβάμαι».

Δείτε επίσης Άλλος άνθρωπος η ηθοποιός Στεφανί Καπετανίδη! Δείτε πως είναι σήμερα

Εκείνος την καμάρωνε και φυσικά δεν παρέλειψε να της δώσει και λουλούδια. Ύστερα ο Ιμάν συνομίλησε για λίγη ώρα με άλλη παρέα ανδρών, ενώ η τραγουδίστρια μιλούσε με μια φίλη της κι έβγαζε selfies με θαυμαστές της.

Ηλιάδη-Ιμάν

Close