Αγγελική Ηλιάδη : Φανερά ενοχλημένη η τραγουδίστρια – Για να δεις πόσο κακός είναι ο κόσμος

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπη του star  [email protected]  για την προσωπική της ζωή, τα διάφορα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στη δουλειά, και δεν παρέλειψε να αναφερθεί  και στο πρόσφατο περιστατικό σε κέντρο της Πάτρας, που εμφανιζόταν.

Αρχικά είπε η τραγουδίστρια : «Υπάρχουν δύο καλλιτέχνες με τους οποίους έχω συνεργαστεί και δεν θα ‘θελα να ξανασυνεργαστώ στο μέλλον. Και οι δύο είναι άντρες. Με τις γυναίκες δεν είχα ποτέ πρόβλημα»!

Μιλώντας  για  τους γιους της:

«Με τον μεγάλο γιο μου μοιραζόμαστε πράγματα. Όποτε θέλει μου λέει τα προσωπικά του. Τώρα που βγαίνουμε μαζί είναι τόσο τεράστια η χαρά μου. Πηγαίνουμε ας πούμε στο club και είμαι με τον γιο μου. Ο μικρός παίζει ποδόσφαιρο. Λέει ότι θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής σαν τον μπαμπά του αλλά θα δούμε»!

Δείτε επίσης : Η Μαρία Ηλιάκη μετά από την αποχή της από τα social media εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι

Αγγελική Ηλιάδη : Φανερά ενοχλημένη η τραγουδίστρια – Για να δεις πόσο κακός είναι ο κόσμος

Τα ευτράπελα της πίστας

«Φοράω ένα πολύ μίνι φόρεμα και με πιάνει ένας τύπος και με κρατάει αγκαλιά. Είχα το ένα χέρι στο μικρόφωνο και με το άλλο προσπαθούσα να μην φανεί ο ποπός. Κατέβηκε από την πίστα και άρχισε να τρέχει. Ήθελε να με βγάλει έξω μαζί του»!

Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση και πως έχει ψάξει κινητό συντρόφου της στο παρελθόν.

Όσον για  το πρόσφατο περιστατικό που έγινε  σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, είπε:

Δείτε επίσης : Αλέξης Κούγιας : Αυτόφωρο για όσους πλουτίζουν από το δράμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αγγελική Ηλιάδη : Φανερά ενοχλημένη η τραγουδίστρια – Για να δεις πόσο κακός είναι ο κόσμος

«Είχα ανεβάσει πυρετό το Σάββατο και αναγκαστικά έπρεπε να πάρω λίγο χρόνο για να πέσει ο πυρετός και να βγω στο μαγαζί. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μην εμφανιστώ. Ήταν η δεύτερη μέρα που ήμασταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Βγήκα κανονικά στο πρόγραμμά μου απλά βγήκα μιάμιση-δύο ώρες αργότερα… Δεν θα σου πω ψέματα: με ενόχλησε το γεγονός ότι κάποιοι γκρίνιαξαν για την ώρα. Επίσης, για να δεις πόσο κακός είναι ο κόσμος, μου είπαν ότι όλο αυτό το έκανα για να βγω μετά τον Τριαντάφυλλο. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι το είπε αυτό ο ίδιος».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

Close