Αγγελική Ηλιάδη: Η σεξουαλική παρενόχληση και ο όγκος στο κεφάλι  – Βίντεο

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τα πάντα στην εκπομπή πάμε Δανάη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε αλλά και στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει σε μικρή ηλικία    

«Μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών, ο παραγωγός μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος… Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη ημέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Ήταν μια άσχημη εμπειρία αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη: Η σεξουαλική παρενόχληση και ο όγκος στο κεφάλι

Δείτε επίσης : Το σπαρακτικό αντίο της Άννας Φόνσου στον πρώην σύζυγό της: «Είμαι τόσο δυστυχισμένη… Σ΄ αγαπώ…»

Όσο για το πρόβλημα με την υγεία της  είπε

«Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ, όταν ο μικρός γιος μου ήταν τριών ετών. Η γυναικολόγος μου “έφυγε” από καρκίνο, τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. Η απώλεια της όρασής μου ήταν συνέπεια της υπερβολικής δόσης κορτιζόνης που έπαιρνα».

Close