Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Δεν έχω τρελαθεί όπως με χαρακτήριζαν στο παιχνίδι

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν καλεσμένη στο Love It με την  Ιωάννας Μαλέσκου. Η νικήτρια του  Big Brother μίλησε για την ζωή της ,τα μελλοντικά της σχέδια ,αλλά και για την σχέση  με της με τους συμπαίκτες της. Επίσης  δεν απέκλεισε το γεγονός να ασχοληθεί με την πολιτική.

Δείτε επίσης : Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαββίδης

Η Άννα είπε:  Ήμουν αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω! Έχω ένα χάρισμα διορατικότητας. Με το που θα δω έναν άνθρωπο, βλέπω και την καρδιά του. Ήταν πολύ δύσκολα και πολύ όμορφα μέσα στο σπίτι. Ωραιοποιώ τις δυσκολίες, ώστε να επιβιώνω. Η ζωή είναι ωραία όταν είναι δύσκολη. Με είχαν παρεξηγήσει στο Big Brother. Όλα αυτά που είδατε από μένα ήταν αλήθεια.

Αποκάλυψε πως στα μελλοντικά της σχέδια είναι η πολιτική

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να φροντίζω τον κόσμο, αυτό που έκανα έτσι κι αλλιώς. Μίλαγα με όλον τον κόσμο, τον φρόντιζα. Πάντα έτσι έκανα. Βεβαίως θα ξανακατέβαινα στην πολιτική, αλλά θα συνεχίσω να ασκώ και την δικηγορία”, είπε μεταξύ άλλων. Ενώ συμπλήρωσε: “Δεν είμαι τρελή, δεν έχω τρελαθεί, όπως με χαρακτήριζαν στο παιχνίδι και ποτέ δεν με έχουν χαρακτηρίσει έτσι στη ζωή μου.

Όσο για τους συμπαίκτες της είπε

Τα παιδιά δε θέλανε να με πιστέψουν. Ίσως ήμουν η μόνη από τους συγκατοίκους που δεν είδαν αυτό το έπαθλο ως χρηματικό. Το έβλεπα ως έπαθλο αγάπης. Πολλές φορές ένιωσα ότι πατούσαν τις αξίες μου και παρόλα αυτά του δικαιολογούσα δήλωσε.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close