Άντζελα Δημητρίου: H συγκινητική ανάρτησή της Lady για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Το δικό της ξεχωριστό αντίο θέλησε να πει η Άντζελα Δημητρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στον Τόλη Βοσκόπουλο ή αλλιώς τον Πρίγκιπας της όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί η ίδια .

Ένα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον «άνθρωπο» Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας..

Άντζελα Δημητρίου: H συγκινητική ανάρτησή της Lady για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Γιατί ήσουν για όλους, ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος που πάντα με τον καλό του λόγο και ποτέ διαφορετικά σκεπτόμενος, έβρισκες τον μαγικό τρόπο να φωτίζεις το σκοτάδι με τις ερμηνείες σου. Δεν είπες ποτέ κακό λόγο για κανέναν!

Δείτε επίσης : Τζούλια Παπαδημητρίου : Η δηλωση της για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Υπήρξες, πάντα, μια μεγάλη, ανοιχτή, θερμή αγκαλιά!

Άντζελα Δημητρίου: H συγκινητική ανάρτησή της Lady για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Άνθρωπος γλυκύτατος, νηφάλιος στο πνεύμα και αριστοκράτης στην παράσταση. Τα λόγια, όμως, είναι φτωχά ώστε να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργήσει η απουσία σου γιατί από σήμερα η ελληνική μουσική σκηνή είναι πιο άδεια, γιατί κανείς από εμάς, που σε γνωρίσαμε δεν μπορεί να δεχθεί… αδυνατεί να πιστέψει ότι εσύ μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, ανεξάντλητης ενέργειας και θετικής σκέψης θα άφηνες πίσω σου, τόσο ξαφνικά, τόσο μεγάλο κενό.

Καλό ταξίδι Πρίγκιπα μου στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις…! 💔🙏», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

Close