Άντζελα Δημητρίου :Θα γίνει γιαγιά –  Εγκυος η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Η Άντζελα Δημητρίου ζει ένα όνειρο τους τελευταίους μήνες καθώς  η κόρη της Όλγα, θα της χαρίσει ένα εγγονάκι.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου κοινοποίησε μια φωτογραφία που ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και λέγοντας  πως μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λιόση.

 Η ανάρτηση της 

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι @fotios_losis

Δείτε επίσης : Μιχαήλ Ταμπακάκης-Σάντυ Χατζηιωάννου: Είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν (φωτογραφίες)

Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα. Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το “μεγαλύτερο θαύμα της ζωής” στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!!! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις “ανησυχίες” μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!!!

Δείτε επίσης : Έφυγε απο την ζωή πασίγνωστος ηθοποιός

Ευχαριστώ πολύ επίσης και την Γενική & Οικογενειακή Ιατρό μας Κυριακή Σολδάτου, που τα τελευταία χρόνια φρόντισε στο να διορθώσω προβλήματα στην υγεία μου, για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία μου να γίνω μητέρα! Δύο υπέροχοι άνθρωποι!!!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Δείτε την ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Dimi Kiour (@olga.d.k_)

 

Close