Άντζυ Σαμίου: Δεν επιτρέπουμε να δοκιμάζονται πάνω μας με κίνδυνο της ζωής μας τα προϊόντα των φαρμακευτικών

Η γνωστή τραγουδίστρια  Αντζυ Σαμίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό που προκάλεσε διάφορες  αντιδράσεις.

Η τραγουδίστρια έγραψε : 

κάποιοι από εμάς δεν είμαστε γενικά αντιεμβολιαστές, δεν είμαστε αρνητές της επιδημίας και αμφισβητίες του κορονοϊού. Δεν επιτρέπουμε να δοκιμάζονται πάνω μας με κίνδυνο της ζωής μας τα προϊόντα των φαρμακευτικών! Όταν μάλιστα, πολλοί επιστήμονες στον κόσμο έχουν μιλήσει για την επικινδυνότητα τους για τώρα και για το μέλλον. Κάνετε λοιπόν, εσείς ό,τι θέλετε”.

“Αγνοείστε τους καθημερινούς θανάτους νέων ανθρώπων από τις παρενέργειες και αφήστε μας ήσυχους να αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Εγώ προσωπικά τηρώ τις προφυλάξεις και την υγιεινή για τον εαυτό μου και τους άλλους”, έγραψε επίσης  η Αντζυ Σαμίου.

Δείτε επίσης : Κρήτη γηροκομείο : Τρομερή εξέλιξη μετά την εκταφή της ηλικιωμένης  Τι λέει ο ιατροδικαστής

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και διάφορες  από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Εμείς αγνοούμε τον θάνατο των ανθρώπων από τις παρενέργειες του εμβολίου; Σοβαρολογούμε τώρα; Ενώ εσείς αποδέχεστε τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως από τον ίδιο ιό; Και αν ναι,

τι κάνετε για αυτό; Βόλτα στις εντατικές πήγατε να δείτε τι γίνεται; Και ποιος είπε ότι γινόμαστε πειραματόζωα; Επιστήμονες σοβαροί δεν τα λένε αυτά. Εσείς ακούτε όσα θέλετε να ακούσετε”, έγραψε ένας χρήστης του facebook σε σχόλιο, με την Αντζυ Σαμίου να απαντά:

Δείτε επίσης : Χριστίνα Κεφαλά: Με βαριά πνευμονία λόγω κορoνοϊού στο νοσοκομείο

“Κάνε μας τη χάρη, κουμάντο στον εαυτό σου. Εγώ δεν είπα σε κανέναν τι να κάνει και το ποιος είναι καλύτερα πληροφορημένος άσε να το δείξει η ιστορία”και έπειτα  η τραγουδίστρια είπε ότι το άτομο που έκανε το παραπάνω σχόλιο “διεγράφη διότι δεν σέβεται τον τοίχο που τον φιλοξενεί”.

 

 

Close