Ασπασία Τζιτζικάκη : Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα παιδιά

Στην κάμερα του «Πρωινού μας» μίλησε σήμερα  η Ασπασία Τζιτζικάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός του ότι δεν έκανε παιδιά, στην απώλεια του Σάκη Μπουλά και στο ατύχημα που είχε πρόσφατα.

Με πετυχαίνετε σε μία φάση που έχω σπάσει το πόδι μου, έκανα χειρουργείο, αλλά είμαι καλά. Έπεσα, προέκυψε από αφηρημάδα μου. Πριν λίγους μήνες έχασα τη μανούλα μου και είναι σαν να έχει περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου. Τη ζωή μου την οδήγησαν οι έρωτες. Μου έχει τύχει να είμαι ερωτευμένη στη Θεσσαλονίκη και να αρνηθώ πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν ήθελα να έρθω στην Αθήνα. Δεν έχω παρατήσει το θέατρο.

Ασπασία Τζιτζικάκη : Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα παιδιά

Δείτε επίσης : Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές  Καμιά σχέση

Περιμένω να δουν ότι μεγάλωσα για να μου δώσουν ρόλο γιαγιάς ή μαμάς. Το κορίτσι με τα ντεκολτέ, που ήμουν, τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασπασία Τζιτζικάκη, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού μας» για το ατύχημα που είχε και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Δείτε επίσης : Γνωστός τραγουδιστής πάνω στη σκηνή πέθανε

Ασπασία Τζιτζικάκη : Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα παιδιά

Για το ότι δεν έκανε παιδιά, αλλά και για τον Σάκη Μπουλά, είπε : «Μου λείπει ο Σάκης Μπουλάς, ήταν φίλος μου και θα μείνει. Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις, βαριέμαι πάρα πολύ και δεν τρελαίνομαι με την πάρτη μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά, ίσως και να μην το προσπάθησα όσο θα έπρεπε».

 

Close