Αυτή είναι η σύζυγος του «Λευτέρη» από το «Καφέ της Χαράς»

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Το καφέ της Χαράς”, είναι φούρναρης και τον αγαπήσαμε για την “υπέροχη” φωνή του.  Και φυσικά ο λόγος για τον Λευτέρη ή κατά κόσμον Βασίλη Χαλακατεβάκη.

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε στις οθόνες μας και μαζί με αυτό και ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης που ξεχώρισε στον ρόλο του Λευτέρη. Μπορεί να ξέρουμε την “Κανέλα” για γυναίκα του, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος με μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα.

«Δεν με ενδιαφέρει η αναγνωρισιμότητα. Δεν υπάρχει επάγγελμα «αναγνωρίσιμος». Υπάρχει επάγγελμα ηθοποιός, μαραγκός, αλλά επάγγελμα «γνωστός» δεν υπάρχει. Βέβαια, κάποιοι από την αναγνωρισιμότητα βγάζουν και λεφτά. Εμένα κάτι τέτοιο δεν με αφορά. Αυτό είναι κάτι πρόσκαιρο, δεν έχει διαχρονικότητα. Λεν είναι παράδειγμα για τα παιδιά μας και τις νέες γενιές, ώστε να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα «Τζένη και Μαρξ» και ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε μαζί. Δείτε τους παρακάτω.

Αυτή είναι η σύζυγος του «Λευτέρη» από το «Καφέ της Χαράς» Αυτή είναι η σύζυγος του «Λευτέρη» από το «Καφέ της Χαράς»

Πληροφορίες από gossip-tv.gr

Close