Φαίη Σκορδά προς Ελένη Τσολάκη -"Είναι χυδαίο! Είναι πρόστυχο! Πρώτη φορά αποφασίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό"!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν η Ελένη Τσολάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το δημοσίευμα που αναφερόταν στην προσωπική της ζωή, όπου και το διέψευσε, και έδειξε την έντονη ενόχλησή της στα όσα ακούστηκαν!

Ωστόσο, η Φαίη άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί σε άλλο δημοσίευμα που αφορά στην ίδια και για το οποίο πρόκειται να κινηθεί νομικά, σύμφωνα με το zappit.gr.

Δείτε επίσης Δεν θα το πιστεύετε! Δεν θα υπάρχει πλέον στο «Καφέ της Χάρας» αυτό που το χαρακτήριζε τόσα χρόνια και αγαπήσαμε!

«Το να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος κάτι τόσο ιερό, προσωπικό κι ευαίσθητο σε έναν τίτλο, ανάμεσα σε άλλες ανυπόστατες πληροφορίες, απλά και μόνο για να πουλήσει, με θύμωσε πάρα πολύ! Είναι σκάνδαλο στην Ελλάδα του 2019 να είσαι παντρεμένος και να μην έχεις κάνει παιδί; Είναι τραγικό! Είναι αστείο! Οπότε, το δικό μου όριο ήταν εκείνο. Θα ήθελα αν το δει ποτέ κάποιος, να ξέρει ότι υπάρχει μια δική μου απάντηση», τόνισε η Ελένη Τσολάκη.

Τότε πήρε η Φαίη Σκορδά τον λόγο και είπε τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κινηθώ νομικά σε κάτι αντίστοιχο με το δικό σου στην ίδια στήλη -προφανώς γίνεται «ανταλλακτικά» επειδή στήριξα την Ελένη. Και λες ρε παιδί μου, τι να κάνω, να το πάω νομικά; Ναι, θα το πας νομικά. Θα αλλάξει κάτι; Εξαρτάται πόσο κάποιος αισθάνεται ξεφτιλισμένος ή όχι για να το συνεχίσει ή όχι. Υπάρχουν κάποια όρια που όταν ο άλλος χωρίς να σκέφτεται τα καταπατά, γράφοντας μπούρδες και ψέματα, με έναν τίτλο που δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο, είναι ανυπόστατο, είναι χυδαίο, είναι πρόστυχο, πρέπει να μπαίνει μία τελεία. Δεν θα πω κάτι άλλο, απλώς κι εγώ πρώτη φορά αποφασίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό.

Δείτε επίσης Δείτε το αληθινό Κολοκοτρωνίτσι εν έτει 2019 – Στο χωριό ο Χάρης Ρώμας με… τον παπά (Pic)

https://www.youtube.com/watch?v=uQM2SLY-xUI

Με πληροφορίες από zappit.gr

Close