Γαλάζια λίμνη 40 χρόνια μετά: Δείτε πως είναι και με τι ασχολούνται οι πρωταγωνιστές της θρυλικής ταινίας!
  • Μία ταινία που άφησε εποχή και που σημάδεψε μία ολόκληρη δεκαετία! Η “Γαλάζια Λίμνη” πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη στις αρχές της δεκαετίας του 80′, και ενώ έμεινε στην ιστορία μέχρι και σήμερα, τότε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις που μάλιστα είχαν πάρει και μεγάλες διαστάσεις, λόγω της ηλικίας της πρωταγωνίστριας και του γυμνού που επικρατούσε στην ταινία.

Πρωταγωνιστές δύο νεαρά παιδιά. Η έφηβη και πανέμορφη Μπρουκ Σιλντς και το κατάξανθο αγόρι, Κρίστοφερ Άτκινς. Τι κάνουν όμως σήμερα τόσα χρόνια μετά αυτά τα δύο παιδιά; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνουν στη ζωή τους, οι πρωταγωνιστές της θρυλικής αυτής ταινίας!

Δειτε ακομα Έχουν γίνει αγνώριστοι! 10 Διάσημοι celebrities που άφησαν στην άκρη τις δίαιτες και έπεσαν με τα μούτρα στο φαΐ

Το φυσικό τοπίο που πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα ήταν μοναδικής ομορφιάς και ήταν ένας καλός λόγος για να μείνει ο θεατής εντυπωσιασμένος με την ταινία. Τα γυρίσματα έγιναν στην Τζαμάικα, σε ένα ιδιωτικό νησί που ανήκει στα Φίτζι και κάποιες λίγες σκηνές στη Μάλτα.

Όμως το πρωταγωνιστικό δίδυμο ήταν εκείνο που δημιούργησε το μεγάλο θόρυβο κι έφτασε το θέμα της ταινίας, μέχρι και στην Γερουσία των ΗΠΑ. Ο λόγος; Η πρωταγωνίστρια, Μπρουκ Σιλντς ήταν μόλις 14 ετών! Και η «Γαλάζια λίμνη» λόγω της πλοκής, όπου δύο νεαρά παιδιά – ναυαγοί, προσπαθούσαν να επιβιώσουν σε ένα μαγευτικό μεν, αλλά στη μέση του πουθενά μέρος, περιείχε αρκετό γυμνό.

Γαλάζια λίμνη 40 χρόνια μετά: Δείτε πως είναι και με τι ασχολούνται οι πρωταγωνιστές της θρυλικής ταινίας!

Βέβαια ως ναυαγοί οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές τι άλλο να φορούσαν παρά μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Και η ιδέα της γυμνόστηθης 14χρονης Σιλντς η οποία είχε πάντα τα μακριά μαλλιά της κολλημένα στο στήθος με ένα τρικ της παραγωγής ήταν αρκετή για να προκαλέσει μαζικές αντιδράσεις. Όπως και οι ερωτικές σκηνές ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο. Αν και οι παραγωγοί είχαν ξεκαθαρίσει ότι στις σκηνές αυτές, μία ενήλικη ηθοποιός ντούμπλαρε τη νεαρή Μπρουκ.

Γαλάζια λίμνη : Τεράστια η επιτυχία της ταινίας
Παρά τις αντιδράσεις, η επιτυχία της ταινίας ήταν τεράστια. Σχεδόν σημάδεψε μία εποχή. Και θα περίμενε κανείς πως οι δύο πρωταγωνιστές θα εξαργύρωναν την επιτυχία στη συνέχεια. Η Μπρουκ Σιλντς τα κατάφερε κι έγινε μία σταρ της εποχής, ενώ η δήλωση της ότι θα παρέμενε παρθένα μέχρι το γάμο της, ενίσχυαν τη δημοφιλία της.

Χρόνια αργότερα, έγινε μητέρα, αλλά πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη και για μεγάλο διάστημα είχε απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα. Στη συνέχεια, ανέκαμψε συμμετέχοντας, κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές. Σήμερα είναι 53 χρόνων και παραμένει μία γοητευτική γυναίκα.

Γαλάζια λίμνη 40 χρόνια μετά: Δείτε πως είναι και με τι ασχολούνται οι πρωταγωνιστές της θρυλικής ταινίας!

Όσο για το κατάξανθο αγόρι, δεν εισέπραξε την επιτυχία, που θα περίμενε κανείς. Η δεκαετία του ’80 ήταν ιδιαίτερα παραγωγική για εκείνον. Όμως, τα επόμενα χρόνια η καριέρα του άρχισε σταδιακά να μπαίνει σε τέλμα.

Στο βιογραφικό του δεν προστέθηκαν πολλές δουλειές και σίγουρα δεν ήταν πετυχημένες. Το 2009 συμμετείχε σε ένα ριάλιτι, ενώ την ίδια χρονιά αποκάλυψε ότι τη δεκαετία του ’80, τότε που επαγγελματικά μεσουρανούσε, έδινε τη δική του μάχη με τον αλκοολισμό.

Ωστόσο, σε συνέντευξη είχε ξεκαθαρίσει πώς ήταν καθαρός από το 1987. Σήμερα, ο Κρίστοφερ Άτκινς είναι 57 χρόνων και παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας.

Γαλάζια λίμνη 40 χρόνια μετά: Δείτε πως είναι και με τι ασχολούνται οι πρωταγωνιστές της θρυλικής ταινίας!

Δειτε ακομα «Είναι θαύμα που ζω». Η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογείται πώς ο καρκίνος του μαστού άλλαξε τον γάμο της 

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close