Η μεγάλη επιστροφή! Γι’ αυτό το reality προορίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η είδηση μοιάζει βγαλμένη από άλλη δεκαετία!

Το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου φέρεται να έπεσε στο τραπέζι για την παρουσίαση της νέας εποχής του πρώτου ελληνικού reality που έφερε να πάνω κάτω κατά την αρχή της νέας χιλιετίας.

Δείτε ακόμα: Ειρήνη Λαγούδη: Συγκλονιστική αποκάλυψη από μάρτυρα – κλειδί: Δύο άνδρες την..

Ο λόγος φυσικά για το θρυλικό «Big Brother», το οποίο ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επαναφέρει ελπίζοντας στην ίδια επιτυχία που είχε η επιστροφή του Survivor μέσω ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες της Espresso, θέλουν το παιχνίδι να ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του «Nomads» που έχει προγραμματιστεί κατά τα Χριστούγεννα, προκειμένου η prime time του σταθμού να μείνει full και να «χτυπήσει» ακόμα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε ακόμα: Η Εξομολόγηση της Ελίνας Ακριτίδου για το Πρόβλημα Υγείας του Γιου της: «Έχουμε Περάσει Δύσκολα…»

Το πιο ενδιαφέρον; Πέρα από το όνομα του Γιώργου Λιάγκα το οποίο ακούστηκε για την παρουσίαση του «Μεγάλου Αδελφού», ακόμα ένα έπεσε στο τραπέζι. Ένα όνομα που έχει γράψει χιλιόμετρα τηλεοπτικής πορείας και με εμπειρία σε τέτοιου είδους προγράμματα που τον καθιστούν ιδανικότατη επιλογή.

Ο λόγος φυσικά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, οποίος είχε παρουσιάσει και τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, που αποτέλεσε τότε γροθιά στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα.

Δείτε ακόμα :Χρήστος Δάντης: Η πανέμορφη νέα του αγαπημένη είναι αυτή που κανείς δεν περίμενε (Pics)

Ας ελπίσουμε να μην πρόκειται απλά για… φήμες, καθώς η παρουσία του Ανδρέα θα δώσει άλλη πνοή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Πηγή: dailymedia
Close