Η μικρή «Λένη» έγινε ολόκληρη κοπέλα, σπουδάζει και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Τη γνωρίσαμε μέσα από την πολύ αγαπημένη τηλεοπτική σειρά “Λένη” και την αγαπήσαμε από το πρώτο επεισόδιο. Η γλυκύτατη και με τα καταγάλανα μάτια Δήμητρα Δουμένη, έμεινε στις καρδιές μας και πάντα απορούσαμε πως θα ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία.

Πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα, και σπουδάζει στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Δείτε την παρακάτω στις φωτογραφίες και πείτε μας τη γνώμη σας.

Δείτε επίσης Νικολέτα Βλαβιανού: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης»

«Τα αθώα εκείνα χρόνια που έπαιζα στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη τα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ήταν ωραίες στιγμές για μένα. Ήταν σαν παιχνίδι». «Πλέον δεν ασχολούμαι με την υποκριτική. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα, κυρίως με το κλασικό τραγούδι που μου αρέσει πολύ. Θέλει προσήλωση, πολλές γνώσεις και ηρεμία» αναφέρει η 20χρονη πια Δήμητρα Δουμένη, η οποία αποκαλύπτει ότι όποτε χρειάζεται κάποια συμβουλή μπορεί να την ζητήσει από την Κάτια Δανδουλάκη η την Μαριάννα Τόλη.

Η μικρή «Λένη» έγινε ολόκληρη κοπέλα, σπουδάζει και είναι πιο όμορφη από ποτέ Η μικρή «Λένη» έγινε ολόκληρη κοπέλα, σπουδάζει και είναι πιο όμορφη από ποτέ Η μικρή «Λένη» έγινε ολόκληρη κοπέλα, σπουδάζει και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Close