Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο την στιγμή που κάνει ένεση για τη θρομβοφιλία

Λίγες ημέρες πέρασαν από τότε  που η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι ύστερα  από επίσκεψη που είχε με την γυναικολόγο της,  ανακάλυψε πως έχει θρομβοφιλία. Έτσι  λοιπόν χρειάζεται να κάνει καθημερινά μια ένεση στην κοιλιά της

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία.

Ενα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», είχε πει η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο την στιγμή που κάνει ένεση για τη θρομβοφιλία

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη : Ο μπέμπης κλωτσάει και η Ιωάννα μας δείχνει την στιγμή  Βίντεο

Η γνωστή Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο δείχνοντας  τη στιγμή που κάνει ένεση στην κοιλιά της για τη θρομβοφιλία.

Όπως επισήμανε , η Ιωάννα Τούνη  ήταν η πρώτη φορά που έκανε την ένεση για την θρομβοφιλία μόνη της αφού τις προηγούμενες δύο φορές  τις έκανε με την βοήθεια του φαρμακοποιού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο :

Close