Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα – Της πάει πολύ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος, κάτι που επιβεβαιώνεται σήμερα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό HELLO!. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν έντονες φήμες για το παιδί που περιμένει μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Δείτε επίσης: Τερέζα Σάσσου: Είναι 37, έχει γίνει μαμά και παραμένει μια κούκλα μετά από το Mazoo  The Zoo

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ήταν φειδωλή σε σχέση με το αν περιμένει το πρώτο της παιδί οι φωτογραφίες όμως το επιβεβαιώνουν ακράδαντα.

Η αποκαλύψεις απο την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις.

Δείτε επίσης : Καίτή Γαρμπή: Φυσάει στα 60 της χρόνια και εμεις έχουμε όλα τα μυστικά της

Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

 

Close