Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το φύλλο του παιδιού που περιμένουν

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το ζευγάρι ζει σε πελάγη ευτυχίας και δικαιολογημένα καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.   

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η ευτυχία του δεν περιγράφεται. «Θα γίνουμε πολύ και πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας!

Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελούδι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθω ευλογημένοι», είχαν γράψει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι στο Instagram δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία που κρατούν το υπερηχογράφημα στο χέρι.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το φύλλο του παιδιού που περιμένουν

Δείτε επίσης : Θέμης Αδαμαντίδης: Στην πίστα έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία  Βίντεο

Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το φύλο του μωρού όμως η πληροφορία ήρθε μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ο οποίος αποκάλυψε πως η Λάουρα, η οποία διανύει τον πέμπτο της μήνα περιμένει αγοράκι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Έχει δώσει μία θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί. Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα», έχει πει ο τραγουδιστής.

 

Close