Νένα Χρονοπούλου : Όταν κοιτάζουν το παιδί σου με αηδία δεν φαντάζεσαι τι συναισθήματα γεμίζεις –  Γίνομαι πολύ κακό παιδί, δεν είμαι ευγενής

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε  στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού  για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της αλλά και στις δράσεις που κάνει για παρόμοια  ζητήματα.

«Ο Χρήστος δεν κάνει διάλογο. Τα παιδιά μας δεν μπορούν να εισπράξουν το μπούλινγκ. Πρώτα το εισπράττουν οι γονείς των παιδιών. Όταν κοιτάζουν το παιδί σου με αηδία δεν φαντάζεσαι τι συναισθήματα γεμίζεις. Γίνομαι πολύ κακό παιδί, δεν είμαι ευγενής. Από τη στιγμή που έγινα μητέρα, ήθελα να γεμίσω εγώ το μωρό μου. Όταν ήταν στην θερμοκοιτίδα το μωρό μου, έλεγα πως δεν θα το χαρώ αλλά που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό» εξομολογήθηκε η πρώην ηθοποιός.

Μετά το τέλος της συνέντευξης της , η Φαίη Σκορδά συγκινήθηκε  με τα λόγια της Νένας Χρονοπούλου για τον αγαπημένο της γιο της.

Δείτε επίσης  : Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Full in love σε βραδινή τους έξοδο

«Πόσο συγκινητική, πόσο αληθινή, τη θαυμάζω πολύ. Χαίρομαι που δίπλα της είναι αυτός ο άντρας που δεν είναι ο μπαμπάς του παιδιού, αλλά είναι μπαμπάς του που τη στηρίζει. Πόσο τυχερός είναι ο Χρήστος που έχει την Νένα για μαμά» είπε εμφανώς  συγκινημένη η Φαίη Σκορδά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο 

 

 

Close