Ωραιότερη κι απ’ την Παπαρίζου: Την Πάολα στα 17 της, πριν τις πλαστικές, δεν θα την αναγνώριζε κανείς (Pics)

Η Πάολα στη φωτογραφία στην οποία δεν θα την αναγνώριζε ούτε η κόρη της.

Εν έτει 2018 η Πάολα αποτελεί το νούμερο ένα γυναικείο όνομα της νυχτερινής Αθήνας. Η επιτυχία της είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη, με την ίδια να επιμένει να κρατά χαμηλούς τους τόνους και να αποδεικνύει πως αξίζει την αγάπη του κοινού και με το παραπάνω.

Σήμερα, έχει κλείσει αισίως τα 36 της χρόνια. Η πρώτη της φωτογραφία, όμως, που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν στα 17 της. Τότε που η Πάολα άνοιγε το πρόγραμμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κοντά ξανθά μαλλιά και άκρως φυσικό πρόσωπο, με τα «παιδικά» χαρακτηριστικά του.

Αν και ουδέποτε έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, τα σχόλια για τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της δεν λείπουν.

Πράγματι, η καλλιτέχνης δεν δίστασε να πει το «ναι» στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού και στα «μαγικά» χέρια των δερματολόγων, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να είναι τεράστια σε σχέση με την εικόνα της κατά τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας.

Λίγα χρόνια αργότερα, στα 20 της -τον Δεκέμβριο του 2002- πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση στην οποία τη βλέπουμε σχεδόν… αγνώριστη.

Η Πάολα άλλαξε πολύ, δεν έχασε όμως ίχνος από τη γοητεία της.

Αλήθεια, θα την αναγνωρίζατε;

Ωραιότερη κι απ’ την Παπαρίζου: Την Πάολα στα 17 της, πριν τις πλαστικές, δεν θα την αναγνώριζε κανείς (Pics) Ωραιότερη κι απ’ την Παπαρίζου: Την Πάολα στα 17 της, πριν τις πλαστικές, δεν θα την αναγνώριζε κανείς (Pics) Ωραιότερη κι απ’ την Παπαρίζου: Την Πάολα στα 17 της, πριν τις πλαστικές, δεν θα την αναγνώριζε κανείς (Pics)

Πηγή: apithano.gr
Close