Συγκλονίζει ο Σάββας Πούμπουρας για τη μάχη του με το αλκοόλ "Ήθελα να πεθάνω"

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας. Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος, αποκάλυψε και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με αλκοόλ.

Με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς δισταγμούς, ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του, την κατάθλιψη, και τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Δείτε επίσης Τέτα Κωνσταντά: Έτσι είναι σήμερα στα 57 της χρόνια η πρωταγωνίστρια των 80ς

«Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί;

Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι. Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ»

«Έπινα κατά τις 11, 11 μίση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο.. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος. όλη αυτή τη βαβούρα στο κεφάλι μου… έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα.

Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι οπότε είσαι να είσαι ήρεμος»

Δείτε επίσης Παίκτης πασίγνωστου ελληνικού ριάλιτι έπεσε από την ταράτσα και η περιγραφή του συγκλονίζει (εικόνες)

 

Close