Τάκης Ζαχαράτος: Το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει και το πιο δυνατό μήνυμα ζωής!

Ο πολυτάλαντος και αγαπημένος Τάκης Ζαχαράτος μέσα από ένα ποστ που ανάρτησε στα social media, έκανε γνωστή τη μάχη που δίνει με αυτοάνοσο νόσημα. Πρόκειται για τη Λεύκη, και την παρουσιάζει με τα πιο όμορφα λόγια, δίνοντας έτσι ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα δύναμης προς όλους τους ανθρώπους!

Δείτε επίσης Νεόνυμφη και ευτυχής η Βάσω Λασκαράκη: Απίθανες φωτογραφίες από τις διακοπές της!

Τι είναι η Λεύκη
Η Λεύκη είναι δερματική πάθηση κατά την οποία περιοχές του δέρματος και των βλεννογόνων χάνουν σταδιακά την φυσιολογική τους χρωστική (μελανίνη) και γίνονται λευκές. Είναι δυνατόν να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία αλλά συχνότερα εμφανίζεται σε άτομα 10-30 ετών. Η αυτοάνοση αυτή νόσος, εκδηλώνεται με την εμφάνιση λευκών κηλίδων και πλακών σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως τα χέρια, τα πόδια, τις μασχάλες, γύρω από το στόμα, τα μάτια και τα γεννητικά όργανα, καθώς και σε σημεία τραυματισμού του δέρματος από διάφορες αιτίες.

Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας…“Να αγαπάμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι! Η καλή μου φίλη «Λεύκη» με έμαθε να αγαπώ ακόμα πιο αληθινά! #Smile#Positive #NewDay #Happy #People#LoveYourself #Passion”

Τα μηνύματα αγάπης και στήριξης από το κοινό του φυσικά και έπεσαν “βροχή”, δείχνοντάς του την αγάπη τους , τόσο φίλοι και συγγενείς όσο και ακόλουθοι!

Δείτε επίσης Για ιππασία με τους γιους της η Φαίη Σκορδά (pics, vids)

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε όλα τα νέα της σελίδας μας με ένα κλικ εδώ

Close