Χαμός στην Μύκονο: Οικονομόπουλος  – Καινούργιου πλακωθήκαν

Χαμός στην Μύκονο ύστερα από διαπληκτισμό ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Νίκο Οικονομόπουλο

Πανικός επικράτησε στη Μύκονο, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου, που αυτές τις μέρες περνά μέρες ξεγνοιασιάς με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μοιάζει να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν κρύβει πλέον την σχέση του και κυκλοφορεί με άνεση στο νησί, συναντώντας ενίοτε φίλους και γνωστούς του. Μια από αυτές τις συναντήσεις έγινε στα Ματογιάννια και ήταν ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Νίκο Οικονομόπουλο, έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ και καλά από παλιά και ανάμεσά τους υπήρχε μια πολύ κοντινή σχέση, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.

Δείτε επίσης : Γιάννης Πλούταρχος: Τραγούδησε μαζί με τα παιδιά του και μας μάγεψε

Η αρχική αντίδρασή τους ήταν φυσικά πολύ χαρούμενη αφού είδαν ο ένας τον άλλον. Αγκαλιάστηκαν μέσα στα χαμόγελα και φιλήθηκαν ενώ ανάμεσά τους άναψε μια πολύ ζωηρή κουβέντα.

Κάποια στιγμή, όμως, το κλίμα άλλαξε εντελώς σύμφωνα με το newsique.gr . Ο Νίκος Οικονομόπουλος σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ciao ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου γιατί δεν προμοτάρισε το νέο του τραγούδι στην εκπομπή της κι εκείνη αμέσως έσπευσε να του εξηγήσει ότι δεν συνηθίζει να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο τραγουδιστής επέμεινε, εκείνη θύμωσε και ο καυγάς δεν άργησε να ανάψει. Οι περαστικοί έβλεπαν με απορία το τόσο ευχάριστο κλίμα να μετατρέπεται σε τσακωμό και ο Φίλιππος παρακολουθούσε αμήχανος από μια απόσταση.

Δείτε επίσης : Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και «φωτογράφιζε» το διαζύγιό της

Μέχρι που και ο ίδιος κατάλαβε ότι το πράγμα πάει να ξεφύγει καθώς πλέον η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής φώναζαν ο ένας στον άλλον με θυμωμένο ύφος.

Ο εφοπλιστής, λοιπόν, αποφάσισε να διακόψει την σκηνή, πήρε από το χέρι την Κατερίνα και οι δυο τους έφυγαν.

Close