Χάρης Ασημακόπουλος : Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε μετά την πολυκατοικία

Ο Χάρης Ασημακόπουλος βρέθηκε  στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας 31/10 .

Ο  ηθοποιός αποκάλυψε που βρισκόταν για 13 ολόκληρα χρόνια ύστερα  την τελευταία του εμφάνιση στην Πολυκατοικία, για το πως  αντιμετώπισε την κατάθλιψη  και τις οικονομικές δυσκολίες που του προκάλεσαν ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Η μάχη με την κατάθλιψη

«Μετά την “Πολυκατοικία” που ήταν σε δύσκολη περίοδο, το δικό μου το τηλέφωνο δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου. Ήταν την περίοδο που είχαμε την πρώτη βαριά κρίση. Όλα αυτά τα χρόνια δεν πέρασα καλά και μου χτύπησε την πόρτα η κατάθλιψη. Καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι. Συνέβησαν διάφορα, οπότε μία που με ξέχασαν, τους ξέχασα και εγώ. Πέρασα κατάθλιψη κανονική, έκανε κάποιες συνεδρίες ψυχοθεραπείας αλλά το παράτησα», είπε αρχικά ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Η επιστροφή μετά από 13 χρόνια

«Μου πέρασε από το μυαλό ότι τέλος για αυτό το επάγγελμα αλλά δεν έχω σκεφτεί τι άλλο να βρω. Πριν την “Πολυκατοικία” είχα σκεφτεί ξανά να αλλάξω δουλειά, αλλά τότε ήρθε αυτό και πήγε πολύ καλά. Θέλω να πιστεύω πως δεν με στιγμάτισε ο ρόλος του γκέι στην Πολυκατοικία. Φέτος συνειδητοποίησα ότι πέρασαν 13 χρόνια από την τελευταία δουλειά και αποφάσισα να στείλω βιογραφικά σε όλες τις παραγωγές»

Δείτε επίσης : Χριστίνα Κοντοβα Ada : Αχώριστες μαμά και κόρη  Η βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας

«Έψαξα στο ίντερνετ και στους τίτλους τέλους των σειρών της προηγούμενης δουλειάς γιατί έχουν αλλάξει πολλά, και βρήκα τις παραγωγές. Δυσκολεύτηκα πολύ να το κάνω, ντρεπόμουν, είχα χάσει ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησής μου. Όσους πήρα τηλέφωνο να επιστρέψω, κάποιοι με αντιμετώπισαν με ευγένεια, άλλοι με αδιαφορία, άλλοι μπέρδεψαν το όνομά του. Μου έχει τύχει να πάω σε επαγγελματικό ραντεβού, μετά από 20 λεπτά συζήτησης να με πουν με λάθος όνομα».

Τα οικονομικά προβλήματα και το ψυχοσωματικό πρόβλημα

«Δεν έχω αυτοπεποίθησή παρόλο που μπορεί να δείχνω ότι έχω. Δεν πιστεύω στον εαυτό μου όσο θα έπρεπε. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι πως δεν κάνω κάτι σημαντικό, ώστε αυτό που έχω να το πουλήσω αντίστοιχα. Είμαι πολύ χαμηλών τόνων παρόλο που φαίνεται το αντίθετο», εξομολογήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Δείτε επίσης : Δήμητρα Κατσαφάδου : Με αυτόν τον τραγουδιστή είναι ζευγάρι  Τα καυτά φιλιά στη Θεσσαλονίκη

«Είχα την τύχη και την ατυχία να αγοράσω ένα σπίτι σε ελβετικό φράγκο και χρωστάω σχεδόν τα διπλάσια. Είναι μεγάλο σαράκι, κάποια στιγμή γονάτισα και δεν μπορούσα να το πληρώσω. Το διάστημα που δεν είχα δουλειά, περνούσα πολύ λιτοδίαιτα, έκανα καλή διαχείριση των χρημάτων που είχα για να τα καταφέρω. Υπήρχε και περίοδος που έτρωγα μακαρόνια και φακές κάθε μέρα, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή μέσα στην περίοδο αυτή είχα βγάλει ένα παράρτημα στον λαιμό το οποίο είχε φουσκώσει αρκετά, το οποίο ήταν ένα μικρόβιο και έτρεχα στο νοσοκομείο για να το βγάλω και εκεί συνειδητοποιείς ότι υπάρχον πράγματα πολύ πιο σημαντικά στη ζωή», είπε ολοκληρώνοντας  ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Δείτε επίσης : Σασμός : Δειτε το καφενείο του Παντελή  Πού βρίσκεται στην Αττική και τι είναι στην πραγματικότητα

 

 

 

 

Close