Χαρούλα Αλεξίου : Αυτός είναι ο άγνωστος δεύτερος σύζυγος της

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χαρούλα  Αλεξίου, το 1992 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά και αυτός είναι ο δεύτερος σύζυγος της.

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες.

Την πρώτη φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν με τον παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου, ενώ η δεύτερη φορά ήταν το 1992.

Δείτε επίσης : Χρήστος Αντωνιάδης : Σε πελάγη ευτυχίας για τα δίδυμα  Οι πρώτες δηλώσεις

Χαρούλα Αλεξίου : Αυτός είναι ο άγνωστος δεύτερος σύζυγος της

Η Χάρις Αλεξίου παντρεύτηκε τον Σωτήρη Μπασιάκο την 1η Μαρτίου 1992, στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στον κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με το athensmagazine.gr , στην Αιόλου. Εκεί, είχε συγκεντρωθεί πλήθος θαυμαστών για να τη δουν από κοντά, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ανδρέας Βουτσινάς, ο Μάνος Ελευθερίου και η Δήμητρα Λιάνη.

Δείτε επίσης : Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για την Σπυροπούλου : Δεν ξέρεις τι τραβά μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου

Η Χάρις Αλεξίου έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της, ενώ φορούσε βέλο στα μαλλιά της.

Στιγμιότυπα από τον γάμο της από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Close