Χοψονίδου-Σπανούλης: Έτσι είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με 6 παιδιά

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα -όπως και όλος ο κόσμος- μέσα στο σπίτι με τα παιδιά τους.

Τα σχολεία είναι κλειστά δια σχεδόν δύο μήνες και όλη η οικογένεια περνάει το χρόνο της στο σπίτι, μην έχοντας μέχρι προσφάτως, και πολλές επιλογές διασκέδασης εκτός σπιτιού.

Πως είναι όμως η καθημερινότητα μιας πολυμελούς οικογένειας όπως της Ολυμπίας και του Βασίλη; Και όταν λέμε πολυμελούς δεν εννοούμε παππούδες γιαγιάδες, αλλά 6 παιδιά! (Ζωή να έχουν!)

Πως περνάει την καθημερινότητά της η οικογένεια Σπανούλη;  Τι σημαίνει να ζεις σε ένα σπίτι κλεισμένος, όσο μεγάλο και αν είναι αυτό, με 6 παιδιά; Η Ολυμπία Χοψονίδου φρόντισε να απαντήσει στο εύλογο αυτό ερώτημα που οι περισσότεροι ενδεχομένως έχουμε, και τράβηξε μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram της Ολυμπίας Χοψονίδου, δείχνουν τι κάνουν τα παιδιά κάθε μέρα στο σπίτι, και πως είναι η ζωή μιας πολύτεκνης οικογένειας, κλεισμένης στο σπίτι! Σίγουρα θα έχει πολύ φαΐ και πολύ παιχνίδι…

 

Χοψονίδου-Σπανούλης: Έτσι είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με 6 παιδιά Χοψονίδου-Σπανούλης: Έτσι είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με 6 παιδιά Χοψονίδου-Σπανούλης: Έτσι είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με 6 παιδιά Χοψονίδου-Σπανούλης: Έτσι είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με 6 παιδιά Χοψονίδου-Σπανούλης: Έτσι είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με 6 παιδιά Χοψονίδου-Σπανούλης: Έτσι είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με 6 παιδιά Χοψονίδου-Σπανούλης: Έτσι είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι με 6 παιδιά

Close