Χριστίνα Λαμπίρη: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο  – Βίντεο

Η Χριστίνα Λαμπίρη συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα και μίλησε για την ζωή της σήμερα ,την τηλεόραση αλλά και την σχέση με την κòρη της και το εγγόνι της .

Είμαι ένας άνθρωπος που ανέχεται, ανέχεται, ανέχεται και έχω εκρήξεις. Σε αυτές τις εκρήξεις γίνεται χαμούλης. Όταν με πιάνει το Κεφαλωνίτικο, γυρίζει το μάτι. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Ένας από τους λόγους που δεν παρακολουθώ τηλεόραση ίσως να είναι το ότι επειδή ταυτίζομαι πάρα πολύ με τον παρουσιαστή και επειδή ξέρω πάρα πολύ καλά τη θέση στην οποία βρίσκεται, είναι σαν να το ξαναζώ και αυτό με στεναχωρεί» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας στη Χριστίνα Πατσιώκα.

Όσο για τις τύψεις που ένιωθε επειδή έχανε στιγμές από τη ζωή με την κòρη της λόγω δουλειάς η Χριστίνα Λαμπίρη είπε:

«Φυσικά και έχω αισθανθεί ότι έχασα στιγμές με την κόρη μου. Προσπαθώ τώρα, όπως κάνουν όλες οι γιαγιάδες και παππούδες, λίγο να το αναπληρώσω, που δεν αναπληρώνεται. Κάνω το Αθήνα – Πάτρα για πλάκα. Πηγαίνω το πρωί και φεύγω το βράδυ».

Δείτε επίσης : Θέμης Αδαμαντίδης: Στην πίστα έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία  Βίντεο

Σε άλλο σημείο, η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε και για τον γάμο της λέγοντας:

«Φοβόμουν πάντα τη δέσμευση. Δε μπορούσα να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου με τον ίδιο άνθρωπο 20 χρόνια. Και να ξυπνήσω μετά από 20 χρόνια και να δω πάλι τον ίδιο άνθρωπο δίπλα μου.

Δείτε επίσης : Ελένη Μενεγάκη: Το φυτό που της έφερε αγάπη, τύχη και πλούτο

Τώρα, δε ξέρω αν φταίει ο γάμος, νομίζω έχει να κάνει με τη σχέση των ανθρώπων. Με τον Θανάση δεν έχουμε καταλάβει ότι είμαστε παντρεμένοι. Αν εξαιρέσεις τη βέρα, δεν έχει αλλάξει η ζωή μου σε κάτι για να πω “α, είμαι παντρεμένη”…. Ο γάμος δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στη σχέση μας. Επειδή ο Θανάσης ταξιδεύει πάρα πολύ, έχω καταλάβει ότι όσο περνάει ο καιρός, το διάστημα που λείπει γίνεται πιο δύσκολο. Νομίζω ότι είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσα να συμβιώσω».

Με πληροφορίες από το tlife.gr

Close