Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, αποκάλυψε ότι η τηλεόραση τελειώνει γι’ αυτόν μόλις ολοκληρωθεί το Maestro.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε ότι σταματά την τηλεόραση μετά το «Maestro»

Δείτε ακόμα: Βασίλης Καρράς : Αγνώριστος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του -εικόνα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α τετ», ξεκαθάρισε ότι η τηλεόραση τελειώνει γι’ αυτόν μόλις ολοκληρωθεί το σίριαλ Maestro στο Mega.

«Όταν τελειώσει τo Μaestro, δεν θα ξανακάνω τηλεόραση. Δεν γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και ψυχοφθόρο», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σύμφωνα με το www.newsbomb.gr είπε ότι είχε αποφασίσει πολύ καιρό πριν να σταματήσει την τηλεόραση, αλλά η απόφασή του άλλαξε λόγω κορονοϊού και έτσι αποφάσισε να πει το «ναι» στο Mega και να κάνει το Maestro.

Δείτε ακόμα: Αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί που είναι αδέρφια

«Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω κορονοϊού, γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενα να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα. Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Close