Χρήστος Δάντης : Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην εκπομπή  Πάμε Δανάη για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και για το πραγματικό του όνομα .

«Ξεκίνησα την καριέρα μου με τον Λευτέρη Πανταζή και ήξερα ότι στη συνεργασία είναι απίστευτος και δίνει χώρο» δηλώνει ο Χρήστος Δάντης.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν το όνομα Δάντης δεν είναι το πραγματικό του και αποκαλύπτει πώς προέκυψε.

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου η μητέρα μου ήθελε να αλλάξω το επίθετό μου και να πάρω το δικό της…το είχα αλλάξει σε «Ντάντε» όταν έπαιζα σε συγκροτήματα επειδή ήταν της μόδας τα λατινόφωνα».

Δείτε επίσης  : Σοφιάνα Αβραμάκη : Το καρφί για το Survivor All Star και o Βασάλος

Θυμάται πως όταν έπιασε δουλειά και τον ρώτησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος πώς λέγεται του απάντησε Δάντης μεταφράζοντας το Ντάντε. «Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μου είπε να κρατήσω το “Δάντης” ως επίθετο αντί το “Βλαχάκης”» συμπλήρωσε.

«Το παλιό μου παλτό»

Ο Χρήστος Δάντης αποκαλύπτει πως αρχικά το κομμάτι ο Λάκης Παπαδόπουλος το είχε προτείνει στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος το αρνήθηκε.

«Όταν ανακαλύψαμε τις κασέτες του Λάκη Παπαδόπουλου με το “Παλιό μου παλτό” ασχολήθηκα πάρα πολύ στο στούντιο με το τραγούδι αυτό…προσποιήθηκα τον άρρωστο για να το πάρω γιατί ο Λάκης Παπαδόπουλος το ήθελε για εκείνον»

«Η σχέση μου με την Ασημίνα

«Δεν θα μπορούσα να της πω να μην πάει γιατί της αρέσει να αγωνίζεται και η αμοιβή από αυτό θα είναι καλή» λέει ο ίδιος. Ανέφερε πως η σχέση τους έχει περάσει από εντάσεις όπως όλες οι σχέσεις.

Δείτε επίσης : Τζόνι Θεοδωρίδης : Ήμουν άστεγος για δυο μήνες, έτρωγα τα μπισκότα από τις καφετέριες Βίντεο

Ολοκληρώνοντας αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα νέο κομμάτι με τον Γιώργο Θεοφάνους σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

 

 

Close