Χρύσα Παπά: Σην οντισιόν για την Εδέμ είχα βενζίνη μόνο να πάω και να γυρίσω

Η Χρύσα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης. Η ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της  και για πρώτα της χρόνια στην Αθήνα

Αναλυτικότερα η Χρύσα Παππά εξομολογήθηκε ότι «όταν πήγα στο κάστινγκ για τη σειρά Μυστικά της Εδέμ είχα βενζίνη μόνο για να πάω και να γυρίσω. Είχα απεργία τα βενζινάδικα και ήμουν οριακά. Πήγα, ήμασταν πολλοί άνθρωποι και όταν με πήραν τηλέφωνο μετά από δύο μέρες δεν το πίστευα. Όταν πήγαινα στα καστινγκ μου έλεγαν μη μιλάς τόσο θεατρικά γιατί εμένα η παιδεία μου και η θεατρική μου εκπαίδευση, ήταν θεατρική».

Δείτε επίσης : Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision  Βίντεο

Χρύσα Παπά: Σην οντισιόν για την Εδέμ είχα βενζίνη μόνο να πάω και να γυρίσω

«Όταν ήρθα στην Αθήνα έμενα σε ένα σπίτι 16 τ.μ. Τότε είχα πολλές αγωνίες, πως θα τα καταφέρω οικονομικά, που θα δουλέψω, σκεφτόμουν διάφορα. Όταν ήρθα είχα 1000 ευρώ στην τράπεζα και τότε μου φαινόντουσαν πάρα πολλά».

Δείτε επίσης : Έξαλλος ο Γιώργος Ταλάντσεβ : Δυστυχώς έχουμε συνδυάσει ένα Survivor μόνο με έναν Ντάνο

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί μετά έκανα μια διαφήμιση και πήρα τότε πήρα τα πρώτα μου χρήματα από τα οποία και έζησα και πήρα το πρώτο μου μεταχειρισμένο αυτοκίνητο» συμπλήρωσε η Χρύσα Παππά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

 

Close