FotoJet (30)

Είναι έγκυος η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη;

Η Δανάη Μιχαλάκη σε συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα για το περιοδικό HELLO μιλάει για όλα. Αναφέρεται στην παράσταση που παίζει  “Η μοναξιά της Δύσης”, τον γάμο της, ακόμα και για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Η εξωτερική σου εμφάνιση πόσο σε απασχολεί;

Δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Ό,τι κάνω το κάνω για μένα. Αν ντυθώ λίγο πιο καλά ή αν βαφτώ, έχει να κάνει με εμένα και το πως νιώθω εγώ. Δε με νοιάζει τι θα πουν και τι θα σκεφτούν οι άλλοι.

FotoJet (26)

Δείτε ακόμα:Eλένη Μενεγάκη : Η εισβολή στο πλατό του Πάμε Δανάη  Έχω ανατριχιάσει; Τι συνέβη;

Σου αρέσει να φροντίζεις τον εαυτό σου;

Πολύ, κι αυτό είναι κάτι που κάνω τα τελευταία χρόνια, όχι παλιότερα. Άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, είτε είναι γυμναστική, είτε διάβασμα ή ύπνος, οτιδήποτε με κάνει να νιώσω καλά εσωτερικά και εξωτερικά. Πλέον αφιερώνω χρόνο σε μένα γιατί κατάλαβα τι έχανα και τι κακό μου έκανα.

Όλα αυτά ως παντρεμένη γυναίκα;

Όλα αυτά άρχισα να τα κάνω πριν γνωρίσω τον Γιώργο. Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου και έχεις εσωτερική ηρεμία, έχεις ηρεμία και στις συναναστροφές και τη σχέση σου. Ό,τι κάνω το κάνω για μένα, το σύζυγό μου, τους γονείς μου, για όλους. Σίγουρα, όμως, στην καθημερινότητά μου το στήριγμά μου είναι ο Γιώργος.

FotoJet (27)

Που συναντιέστε;

Στο σπίτι μας, όταν υπάρχει κοινός ελεύθερος χρόνος. Έχουμε και οι δυο πολύ γεμάτη καθημερινότητα, αλλά όταν βλεπόμαστε είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο.

Επαγγελματικά θα ήθελες να συναντηθείτε;

Είναι παράδοξο αυτό που θα πω: από τη μια θα το ήθελα πολύ, από την άλλη δεν είμαι υπέρ του να μπλέκονται επαγγελματικά τα ζευγάρια, σε όποιον τομέα και αν εργάζονται. Παρ΄ όλα αυτά, θα ήταν πολύ συγκινητικό να συνεργαστώ στενά με τον Γιώργο καθώς πέρυσι το καλοκαίρι, αν και ήμασταν μαζί στην παράσταση “Αντιγόνη” , δεν είχαν καμία επαφή οι ρόλοι μας, οπότε δεν είχαμε προσωπική τριβή.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, συναισθηματικά πως συναντιέστε;

Συναισθηματικά νιώθω σαν να τον γνώρισα χθες. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, είμαστε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο και είναι πραγματικά κάτι μαγικό. Δεν είναι ωστόσο δεδομένο, μια σχέση απαιτεί πάντα προσπάθεια.

Δείτε ακόμα:Καρβέλας- Πάνια: Ο γιός τους μεγάλωσε και κάνει καριέρα ως influencer; Φωτογραφίες

FotoJet (28)

Παντρεύτηκες σε μικρή ηλικία, σε μια εποχή που πολλά ζευγάρια επιλέγουν απλώς να συζήσουν ή να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης. Τι σήμαινε για εσάς αυτό το βήμα;

Αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους.

FotoJet (29)

Δείτε ακόμα:Στάθης Αγγελόπουλος για την Άντζελα Δημητρίου : Ως λαίδη είναι περίεργη και δύστροπη

Πιστεύεις πως οι φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία, ότι είσαι έγκυος, προκύπτουν από το ότι έχετε παντρευτεί και πως ενδεχομένως δε θα κυκλοφορούσαν αν ήσαστε απλώς σε σχέση;

Ίσως ακουστώ αυστηρή, αλλά νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μια νέα μόδα. Έχει χαθεί κάπως η έννοια της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μπει στην εποχή του “τι τίτλο να βάλω για να πάρω κλικ στον σύνδεσμο”. Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος. Δε θεωρώ πως η προσωπική μου ζωή είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου.

Αν γραφτεί κάτι που με προσβάλλει θα δώσω σημασία. Αν όμως πρόκειται για κάτι που δεν ισχύει και απλώς με πειράζει επιφανειακά, χωρίς να με νοιάζει ουσιαστικά, δε με αγγίζει καν.Φαντάζομαι όμως πως όταν είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς και που σε αγαπά, κάπου υπάρχει η σκέψη για οικογένεια.

Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε γι’ αυτό.

Close