Δέσποινα Βανδή  -Βασίλης Μπισμπίκης : Η νέα απόδραση στη Ρώμη και τα τρυφερά φιλιά

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν ακόμη μια  απόδραση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρώμη.

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και το Σαββάτου 29/10 είπε να μοιραστεί στα social media φωτογραφίες από την έξοδό του σε εστιατόριο της Ρώμης .

Αρχικά, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται να έχει στην αγκαλιά του τη Δέσποινα Βανδή και να την φιλάει τρυφερά στον ώμο, ενώ στη συνέχεια η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε στην πιο τρυφερή ανάρτηση που έχει κάνει με τον ηθοποιό.

Δείτε επίσης : Νίκος Κοκλώνης : O παραδεισένιος κήπος του ,τα τροπικά φυτά και η πισίνα

Όπως θα δεις, ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, με τη Δέσποινα Βανδή να βάζει στη λεζάντα μία κόκκινη καρδιά. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση.

Δείτε επίσης : Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της

Δέσποινα Βανδή  -Βασίλης Μπισμπίκης : Η νέα απόδραση στη Ρώμη και τα τρυφερά φιλιά

Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή» είχε εξομολογηθεί η αγαπημένη καλλιτέχνιδα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου σύμφωνα με το tlife.gr .

Δείτε επίσης : Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει τι απέγινε το θρυλικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993

Δέσποινα Βανδή  -Βασίλης Μπισμπίκης : Η νέα απόδραση στη Ρώμη και τα τρυφερά φιλιά

Close