Δήμητρα Αλεξανδράκη για Μητροπολίτη Δωδώνη: Είπα να το κρατήσω κλειστό, αλλά ειλικρινά δε μπορώ – Βίντεο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου  σχετικά με το ζήτημα των αμβλώσεων. 

Να υπενθυμισθούμε πως Ο Μητροπολίτης  υποστήριξε στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ πως  δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση, καθώς και ότι δεν υπάρχει σύλληψηαπό βιασμό.

Είπα να το κρατήσω κλειστό, αλλά ειλικρινά δε μπορώ. Σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος, δεν μπορώ. Δε μπορώ να βλέπω έναν άνθρωπο, τον οποίο τον έχουν χρίσει Μητροπολίτη, εκπρόσωπο του Θεού, να βγαίνει και να λέει ότι δεν σε βιάζουν αν δεν τον θέλεις.

Δείτε επίσης : Η δίαιτα της Κατερίνας Καραβάτου για εύκολη και γρήγορη απώλεια βάρους

Εκπρόσωπος του Θεού δεν είσαι σίγουρα, γιατί δε μπορώ να δεχτώ πως ένα κοριτσάκι 11 χρονών στο Κόσοβο το βίασαν πέντε άτομα κι αυτό το κοριτσάκι είχε συναίνεση για να του κάνουν ό,τι του κάνανε. Όχι μόνο το συγκεκριμένο κοριτσάκι, αλλά και πολλές άλλες, εκατομμύρια γυναίκες που έχουν βασανιστεί, έχουν βιαστεί και δεν έχουν βρει ποτέ το δίκιο τους…» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Με τον τρόπο που τοποθετήθηκε αυτός ο άνθρωπος για μένα είναι σαν να ενθαρρύνει τους βιαστές. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, γιατί την ώρα που είδα αυτές τις δηλώσεις μόνο οργή με έχει πιάσει. Ελπίζω κι εύχομαι να μην ξαναδοθεί βήμα σε τέτοιους ανθρώπους, να λένε τέτοια πράγματα δημόσια. Είναι επικίνδυνοι και σίγουρα δεν αποτελούν κομμάτι των χριστιανών ορθόδοξων, γιατί από πολύ μικρή είμαι στις εκκλησίες. Τέτοια πράγματα εγώ δεν έχω ακούσει» ολοκλήρωσε  εμφανώς εκνευρισμένη  η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε επίσης : Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο λόγος που αναβάλλεται η πρεμιέρα της

Close