Σοκ  με πασίγνωστο τραγουδιστή : Δεν πήγε στον γάμο της κ0ρης του  –  Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Έλαμψε δια της απουσίας του ο πασίγνωστος τραγουδιστής από την ομορφότερη ημέρα στην ζωή της κòρης του. Δίπλα της η μητέρα της .    

Μπορεί κάποιοι να περίμεναν ότι ο διάσημος τραγουδιστής θα ήταν εκείνος που θα τη συνόδευε νύφη στην εκκλησία, ωστόσο οι πληροφορίες που μετέφερε στην «Espresso» έγκυρη πηγή αναφέρουν πως πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια. «Καρπός» του πρώτου γάμου του τραγουδιστή με την Ελένη Κωβαίου, που τελέστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, η Αντζυ, όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι, παντρεύτηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 4 Ιουνίου τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων.

 

Όμως ο πατέρας της Δημήτρης Κοντολάζος , ο δημοφιλής καλλιτέχνης που μεσουράνησε στη δισκογραφία και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στα 80s και τα 90s, παραμένοντας ενεργός τραγουδιστικά μέχρι σήμερα, επέλεξε να μη δώσει το «παρών» στην ωραιότερη -έως τώρα- στιγμή της ζωής της θυγατέρας του.

Δείτε επίσης : Νίκος Βέρτης: Η Σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του

Σοκ  με πασίγνωστο τραγουδιστή : Δεν πήγε στον γάμο της κ0ρης του  –  Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Όπως ήταν φυσικό, οι φήμες που προϋπήρχαν περί προβλημάτων στη μεταξύ τους σχέση επιβεβαιώθηκαν ύστερα από αυτό. «Ο Δημήτρης Κοντολάζος φαίνεται πως έχει ξεγράψει την κόρη του, την Αντζυ, εδώ και τρία χρόνια. Δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της», δήλωσε στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Μάλιστα, η ρήξη στη σχέση πατέρα και κόρης φαίνεται ότι είχε ως αιτία -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- το γεγονός ότι η Αντζυ δεν κατάφερε ποτέ να αναπτύξει καλή επικοινωνία με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, την Καρολίνα, με την οποία ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη, τη Σοφία.

Πάντως, οι δυο αδελφές διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Απόδειξη; Η Σοφία παραβρέθηκε στον γάμο της Αντζυς, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της, και της ευχήθηκε τα καλύτερα. Σε αντίθεση δηλαδή με τον Δημήτρη Κοντολάζο, που ούτε εμφανίστηκε στην εκκλησία ούτε πήρε τηλέφωνο την κόρη του για να της δώσει τις ευχές του.

Δείτε επίσης : Σοκάρει ο Γιάννης Κότσιρας : Ο πατέρας μου με γνώρισε 2,5 ετών&

Σοκ  με πασίγνωστο τραγουδιστή : Δεν πήγε στον γάμο της κ0ρης του  –  Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Στο πλευρό της Αντζυς ήταν φυσικά η μητέρα της Ελένη, μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη, με τον οποίο μετρούν 25 χρόνια κοινής πορείας. Ήταν Μάλιστα ο Βασίλης που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό, αφού ο ίδιος την έχει μεγαλώσει σαν κòρη του.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κοντολάζο προκειμένου να παρατεθεί και η δική του άποψη στο ρεπορτάζ, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής αρνήθηκε ευγενικά να μας κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη σχέση του με την κòρη του. Ο ίδιος περιορίστηκε στη λακωνική δήλωση «Να είναι ευτυχισμένη!».

 

 

Close