Έγινε η ανατροπή! GNTM 3 με Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή

Μπορεί να συζητήθηκαν πολλά για το GNTM 3 και για το ποια θα είναι η νέα κριτική επιτροπή, αφού δημοσιεύματα θέλανε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκτός ομάδας, ωστόσο η ανατροπή έγινε!

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM τελικά θα ανήκει στην ομάδα του STAR, και πρόκειται να συνεχίσουν κανονικά με τους υπόλοιπους κριτές τα γυρίσματα και τις προετοιμασίες για το νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων.

“Έχει μιλήσει ήδη η Βίκυ, η οποία ουσιαστικά είναι η leader της ομάδας μας. Έχει πει ότι συνεχίζουμε κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα και είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα. Υπάρχει πολλή αγάπη και πολύ σύνδεση μεταξύ μας. Περιμένουμε από το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το πρότζεκτ και αν όλα πάνε κατευχήν και είναι όλοι μέσα ξεκινάμε”, ήταν τα λόγια της ίδιας όσον αφορά τη συμμετοχή της και την παρουσία της στο GNTM 3.

Έγινε η ανατροπή! GNTM 3 με Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή

Η ίδια πέρα από τα επερχόμενα πλάνα του Greeces Next Top Model, μίλησε και για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά, και τα δημοσιεύματα που τις θέλουν “στα μαχαίρια”

Η Ηλιάνα λοιπόν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά απάντησε: “Έχουμε πει και οι δύο πάρα πολλές φορές πως δεν υπάρχει καμιά κόντρα μεταξύ μας. Είμαστε πάρα πολύ καλά, δουλεύουμε με πάρα πολύ αγάπη, πολύ χαμόγελο και είμαστε δυο γυναίκες που δόξα τω Θεώ πάμε καλά στη δουλειά μας, στηρίζουμε η μία την άλλη”

 

 

Close