Ελένη Μενεγάκη :  Ταραχή για τον λογαριασμό της Δεή και ο καβγάς στο σπίτι

Η αλήθεια είναι πως η ΔΕΗ είναι  βράχνας για όλο τον κόσμο πλέον. Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη λοιπόν επικράτησε ταραχή αφού ο Σάββας Πούμπουρας  έλαβε το ραβασάκι της ΔΕΗ και ταράχτηκε μαζί με την Ελένη !  

«Με έπιασε η καρδούλα μου! Μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ τριψήφιος, σοβαρός και βαρβάτος λογαριασμός» είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Η Ελένη Μενεγάκη απο την άλλη  επισήμανε πως  παρακολουθεί τους λογαριασμούς της, το ρολόι της ΔΕΗ και πηγαίνει και δηλώνει η ίδια την ένδειξη του ρολογιού της.

Ελένη Μενεγάκη : Ταραχή για τον λογαριασμό της Δεή και ο καβγάς στο σπίτι

Με όλα αυτά που γίνονται και τις ταραχές που παίρνουμε από τους λογαριασμούς, πρέπει να πηγαίνουμε μόνοι μας και να δηλώνουμε το ρεύμα μας, εμείς στο σπίτι μας πια το κάνουμε από τις πολλές φορές που μου σηκωνόντουσαν τα μαλλιά είπα τέλος θα πηγαίνουμε και θα το δηλώνουμε το ρεύμα μόνοι μας»!

«Εμείς διαφωνούμε όταν βράζουμε νερό για μακαρόνια, για φακή και αφήνουν ανοιχτό το καπάκι, ξέρετε πόσες φορές διαφωνούμε; Μου λένε «μα θα ξεχειλίσει…», βάλτο εσύ και όταν αρχίζει να βράζει, χαμήλωσέ το και βγάλε και το καπάκι…»!

 

Close