Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες- Έχω νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση

Η εκπομπή “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά, συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου σρα γυρίσματα που κάνει για το νέο της βίντεο κλιπ, στο οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί και ο Σάββας Πούμπουρας.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καραντίνα στην οποία βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα, και εξήγησε πως ανήκει και εκείνη στις ευπαθείς ομάδες, καθώς στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί πολλές φορές και σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Κοκκίνου εξομολογείται το σοβαρό πρόβλημα υγείας της που την κατατάσσει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Παράλληλα όπως ανέφερε, ήταν ιδιαίτερα προσεχτική και έμενε στο σπίτι της πολύ πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας.

«Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορονοϊός είπα ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Εγώ είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ βαρύ άσθμα, έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές για το αναπνευστικό. Άρα είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να παίξει με αυτό, ούτε να κάνει πλακίτσα.

Και από τότε που έγινε όλο αυτό, είμαι σπίτι. Γιατί εγώ δε θα το περάσω απλά με ένα κρύωμα στο σπίτι, θα το περάσω πολύ βαριά. Έχω ευθύνη και απέναντι στο παιδί μου, σε μένα. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω νοσηλευτεί πάρα πολλές φορές σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έτσι, προσέχω για να έχω» είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Close