Έλσα Τόλη: Η απίστευτη καταγγελία  –  Έπιασα την νταντά του παιδιού μου να το χτυπάει – Βίντεο

Μια τρομερά  αποκάλυψη έκανε  σήμερα η Έλσα Τόλη μέσα από την εκπομπή Love it. Η τραγουδίστρια μίλησε για  ένα περιστατικό που έγινε  πριν  χρόνια όταν μια μέρα γυρίζοντας πιο νωρίς  στο σπίτι έπιασε  την νταντά του παιδιού της να το χτυπάει.

Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που το έχει βιώσει αυτό το πράγμα. Όσοι εργαζόμαστε και αναγκαζόμαστε να εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας σε baby sitters έχουμε μόνιμα το άγχος μήπως συμβεί κάτι. Εγώ δεν είχα κάμερες μέσα στο σπίτι, τώρα έχω. Γύρισα μια μέρα νωρίτερα, είχα μια baby sitter που ήταν λίγο σε στιλ γιαγιάς – μιλάμε την εποχή που το παιδί μου ήταν πολύ μικρό, στην ηλικία που τα παιδιά δεν πολυμιλάνε.

Έτυχε μια μέρα να γυρίσω νωρίτερα στο σπίτι και να ακούσω τις φωνές από κάτω. Πάλευε να το βάλει για ύπνο και επειδή δεν την άκουγε νευρίασε και άρχισε να το χτυπάει. Σήκωσε χέρι – όχι με την έννοια να τα μαυρίσει στο ξύλο- με την έννοια ότι μια στον πισινό δεν πειράζει αλλιώς δε θα μάθουν. Ήταν τυχερή γιατί της είπα να φύγει, δε μπορούσα να το διαχειριστώ και ακριβώς γι΄ αυτό την άφησα να φύγει»

Δείτε επίσης : Χαμός με Τσαλίκη -Πάνια : Μου παίρνεις συνέντευξη και δεν έχεις ενημερωθεί;

 

Close